EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18626 tot 18630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

'Armoede door enorme huurstijgingen'

Er is sprake van enorme huurstijgingen, vooral wanneer een huurwoning vrijkomt. In 2014 steeg de huur voor de nieuwe bewoner gemiddeld met 22,6 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Olieprijs stijgt na dood Saudische koning

Het overlijden van de koning van Saudi-Arabië zorgde vrijdagochtend voor een stijging van de olieprijs. Beleggers speculeren mogelijk op een verandering van het beleid in de grootste olieproducent binnen oliekartel OPEC.

Saudi-Arabië was eind vorig jaar de drijvende kracht achter het besluit binnen de OPEC om de olieproductie ondanks de dalende prijs voorlopig niet te verlagen. Na dat besluit ging de olieprijs nog verder omlaag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

10 grafieken die iedereen moet zien

Ter gelegenheid van het World Economic Forum (WEF) in Davos, postte Owen Gaffney, directeur Global Strategy bij het Stockholm Resilience Centre, een aantal interessante grafieken op het blog van het evenement, die de nieuwe globale context aangeven, waarin de leiders van vandaag moeten handelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

De week van Bitcoin #60: Live Q&A met Willem Middelkoop, Zwitserland, goud, QE en meer

Deze week een fijne aflevering met Willem Middelkoop als special guest. Samen met Paul Buitink en cohosts Jop Hartog en Hadjar Benmiloud gaan ze weer lekker los. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het werk van Willem Middelkoop en zijn lezing "patronen van bedrog". Verder wordt er gesproken over QE, Zwitserland, Griekenland, goud, geldcreatie en Uiteraard Bitcoin. En voordat je het weet is zo'n uurtje alweer voorbij. Tot de volgende keer Willem?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Explodeert na de Zwiserse Frank ook deze munt?

Vorige week zette de Zwitserse centrale bank de financiële wereld op haar kop. Na jaren gekoppeld te zijn aan de euro, werd de koers van de Zwitserse frank terug overgelaten aan de vrije markt. En die bepaalde dat de Zwitserse frank veel meer waard was dan wat de centrale bank dicteerde. Zijn er nog andere munten die hetzelfde kunnen ondergaan?

Jim Rogers, de beursgoeroe die de gebeurtenissen van vorige week voorspelde in zijn boek “Street Smarts”, denkt van wel. Volgens hem is de koppeling van de Hong Kong dollar aan de Amerikaanse dollar niet houdbaar.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs