EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18656 tot 18660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 februari 2015

Tsipras krabbelt terug, belooft ECB en IMF terug te betalen

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft beloofd dat Griekenland de schulden die het heeft uitstaan bij de ECB en het IMF terug zal betalen. Ook heeft Tsipras goede hoop dat er snel een deal komt met de Europese landen die Griekenland noodhulp verleenden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 2 februari 2015

'Financiële chaos dreigt in de eurozone omdat Athene niet lijkt te begrijpen in welke situatie het zich bevindt'

In verschillende Europese hoofdsteden neemt de ongerustheid over de afloop van de Griekse crisis toe, nu de nieuwe minister van Financiën, Yanis Varoufakis, heeft aangekondigd dat de onderhandelingen om tot ‘een nieuwe overeenkomst’ te komen ruim vier maanden in beslag zullen nemen. Gevreesd wordt dat de nieuwe Griekse regeringsploeg de situatie waarin het land verzeild is geraakt niet begrijpt. 

Varoufakis bevestigde dat Athene elke verdere lening van zijn internationale leenheren zou weigeren en dat hij er op rekende dat de Europese Centrale Bank de noodlijdende banken in zijn land zou helpen om de moeilijke periode te overbruggen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 2 februari 2015

3 Mythes over de enorme schuldenberg van Griekenland

317 miljard euro is het bedrag dat kan gaan bepalen of Griekenland wel of niet in de eurozone blijft. Maar is de schuldenberg van het land echt zo onhoudbaar als wordt gezegd?

317 miljard euro is het bedrag dat kan gaan bepalen of Griekenland wel of niet in de eurozone blijft. Maar is de schuldenberg van het land echt zo onhoudbaar als wordt gezegd?

317 miljard euro is dus de enorme schuldenberg waar de Griekse overheid mee te kampen heeft. Het is waarover het land zulke fikse discussies heeft met andere landen in de eurozone. Nu wil de nieuwe overheid dat een deel van de schulden wordt kwijtgescholden. Volgens de nieuwe minister van financiën van het land heeft de Europese Unie de grootste schuld in de menselijke geschiedenis geplaatst op degene met de zwakste schouders: de Griekse belastingbetaler.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 februari 2015

Waarom gaat deze crisis niet voorbij?

Ik heb de onderstaande post van een paar jaar geleden weer van stal gehaald. Dit omdat er nu een discussie over geldcreatie gaande is. Zelf zie ik bijv. geen heil in geldcreatie door de overheid. Als de overheid de huizenprijzen in de CPI had meegenomen,  hadden veel van de huidige problemen voorkomen kunnen worden. De overheid wordt naar mijn mening teveel gestuurd door de (polder)lobby.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: maandag 2 februari 2015

Obama: geen druk blijven zetten op Griekenland

"We kunnen geen druk blijven zetten op landen in volle depressie." Dat zei de president van de Verenigde Staten, Barack Obama, op nieuwszender CNN over de politieke situatie in Griekenland. De linkse partij Syriza probeert daar een alternatief te bieden voor de besparingen die de internationale gemeenschap eist in ruil voor de financiële steun die het land nodig heeft sinds de bankencrisis.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs