EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18671 tot 18675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Rebound voor olie laat nog jaren op zich wachten

Sinds juni 2014 zijn de olieprijzen met ruim 55 procent gedaald en OPEC-leden zeggen bereid te zijn de olieprijs nog verder te laten dalen. Mogen beleggers uitgaan van een herstel of kan het nog wel even duren voordat het zover is? Wij hebben een grafiek gevonden die laat zien dat het nog wel eens jaren kan duren voordat de olieprijs weer herstelt.

De laatste keer dat het overaanbod van olie zorgde voor een prijsdaling, duurde het bijna 5 jaar voordat de olieprijzen begonnen aan hun herstel. Dat blijkt ten minste uit een grafiek die de olieprijs sinds de jaren 80 weergeeft, van Bloomberg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Column Kees de Kort | Ander risicobesef bij alle grote spelers

Het verhaal van de Zwitserse franc en de euro is natuurlijk een groot verhaal voor de Zwitsers zelf. Maar voor de financiële markten is het een nóg groter verhaal, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Mubarak komt vrij; de Egyptische cirkel is rond

Hosni Mubarak, de voormalige president van Egypte, zou dit weekeinde vrijkomen, nadat een rechtbank in Kaïro eerder deze week zijn gevangenisstraf van drie jaar voor het verduisteren van staatsfondsen annuleerde.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Het is bijna zeker: deflatie in december

Het leven is in december in elf van de achttien eurolanden goedkoper geworden. Dat blijkt uit nieuwe schattingen die Europees statistiekbureau Eurostat vrijdag heeft gepubliceerd.

Het leven is in december in elf van de achttien eurolanden goedkoper geworden. Dat blijkt uit nieuwe schattingen die Europees statistiekbureau Eurostat vrijdag heeft gepubliceerd.

De inflatie, de maatstaf voor de ontwikkeling van prijzen, zakte vorige maand in de eurozone naar min 0,2 procent. Dat betekent dat goederen en diensten gemiddeld 0,2 procent goedkoper waren dan een jaar eerder. Daarmee was sprake van de eerste daling van het prijspeil sinds 2009. Deze nieuwe schatting kwam overeen met de voorlopige prognose die eerder deze maand werd gepubliceerd. De prijsdalingen waren met 2,5 procent het sterkst in Griekenland, gevolgd door Spanje. Daar werd het leven ruim 1 procent goedkoper. Volgens de geharmoniseerde Europese meetmethode was er ook in Cyprus, Luxemburg, België, Ierland, Portugal, Italië, Nederland, Slovenië en Slowakije sprake van negatieve inflatie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Saudische prins: "Olieprijs gaat niet meer naar $100"

Volgens de Saudische prins Alwaleed bin Talal is een olieprijs van $100 of meer verleden tijd. Hij zei dat de olieprijs de afgelopen jaren kunstmatig hoog werd gehouden en dat die prijs niet marktconform is. Onder de huidige omstandigheden acht de prins een olieprijs van meer dan $100 ondenkbaar. De theorie dat de Verenigde Staten een daling van de olieprijs in gang hebben gezet om Rusland onder druk te zetten is volgens de Saoedische prins complete onzin.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs