EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18691 tot 18695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Het idee dat monetaire stimulus na 6 jaar het antwoord is, lijkt me niet correct

Bij de ECB zijn ze al minstens een halfjaar aan het praten over QE, maar morgen is de dag dat die woorden omgezet worden in daden.

Bij de ECB zijn ze al minstens een halfjaar aan het praten over QE, maar morgen is de dag dat die woorden omgezet worden in daden.

Mervyn King, ooit gouverneur van de Bank of England, drukt alle hoop meteen de kop in:

“We hadden de grootste monetaire stimulus die de wereld ooit heeft gezien en we hebben nog steeds niet het probleem van de zwakke vraag opgelost. Het idee dat monetaire stimulus na 6 jaar het antwoord is, lijkt me niet correct”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Dit is waarom Duitsland, Nederland en België hun goud terug willen

De centrale banken beginnen stilaan in stormweer terecht te komen. De Zwitserse Centrale Bank was de eerste die aan de alarmbel trok. De aura van onoverwinnelijkheid begint te barsten, dit is meestal het begin van het einde.

En als het vertrouwen in de fiatmunt begint af te nemen, blijft er slechts een activa meer over: goud. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer centrale banken goud kopen of terug halen naar hun eigen land.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Goudprijs voor het eerst sinds augustus boven 1300 dollar

De goudprijs is woensdag voor het eerst sinds augustus vorig jaar tot boven de 1300 dollar per troy ounce (31,1 gram) gestegen.

Beleggers stappen weer in goud met het oog op de onzekere economische ontwikkelingen. Het edelmetaal wordt in roerige tijden vaak gezien als een veilige belegging.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Voor het eerst sinds de crisis zijn de huizenprijzen gestegen

De huizenprijzen zijn vorig jaar gemiddeld met 0,9 procent gestegen vergeleken met 2013. Daarmee valt het gemiddelde prijsniveau op jaarbasis voor het eerst sinds de crisis hoger uit.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Olieprijzen blijven laag in eerste halfjaar

De olieprijzen blijven naar verwachting laag in de eerste helft van dit jaar. Dat is goed nieuws voor consumenten en kan ook gunstig uitpakken voor de Franse economie.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs