EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18696 tot 18700 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 januari 2015

Market Update (30 januari 2015)

Zwitserse horloges worden duurder door stijging van Zwitserse franc, waarde Russische roebel zakt verder, beleggers verliezen miljoenen op schalie-olie, Japanse obligaties kosten geld en China, Rusland en India gaan om de tafel zitten in Beijing.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 januari 2015

Lage rente domper voor pensioenfondsen: hopen op geldpers Draghi

Pensioenfondsen moeten bidden dat de geldpers van de Europese Centrale Bank zorgt voor hogere inflatie en daarmee op termijn voor hogere rentes. Want extreem lage rentes schaden de financiële positie van Nederlandse pensioenfondsen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 januari 2015

Apple verdiende in een kwartaal evenveel als Google in een jaar

Google heeft in heel jaar minder omzet gedraaid dan Apple in een seizoen. Sterker nog: De kwartaalomzet van Microsoft, Google en Amazon gecombineerd (73,9 miljard dollar) is nog niet eens wat Apple afgelopen kwartaal realiseerde (74,6 miljard).

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 januari 2015

Grotere vraag naar cyclische grondstoffen op komst

De prijzen van cyclische metalen kunnen in de komende jaren stijgen. Dit is onder andere het gevolg van de grotere industriële bedrijvigheid, de aantrekkende productie van auto’s en het herstel in de bouwsector. Dat verwachten economen van ABN Amro.

De prijzen van cyclische metalen kunnen in de komende jaren stijgen. Dit is onder andere het gevolg van de grotere industriële bedrijvigheid, de aantrekkende productie van auto’s en het herstel in de bouwsector. Dat verwachten economen van ABN Amro.

De prijzen voor goud, staal en ijzererts zullen waarschijnlijk juist dalen dankzij een productieoverschot, de grote voorraden en een relatief zwakke internationale vraag, zo melden de economen in een note. ‘De prijzen voor basismetalen zullen vanaf het huidige niveau toenemen, maar de druk van de verwachte groeivertraging van de Chinese economie blijft bestaan’, zo stelt ABN. Maar, hoewel ABN Amro denkt dat de goudprijs in 2015 en 2016 onder druk zal staan, zullen de vooruitzichten voor zilver, platina en palladium juist verbeteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 30 januari 2015

7 dingen die je moet weten over REITs

Als je als belegger een beetje hebt opgelet, weet je dat REITs – real estate investment trusts die investeren in allerlei commercieel vastgoed – het de afgelopen jaren behoorlijk goed hebben gedaan. Alle leden van de Dividendnieuwsbrief hebben dat in ieder geval zéker niet kunnen missen met alle toppers in onze portefeuille. We hebben daarom vandaag wat informatie over REITs op een rij gezet die interessant is voor iedere belegger.

Lees verder op Beursplein6.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs