Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 1871 tot 1875
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

TA Zilver Analyse Roy - 2017 | Week 12

Na de forse dalingsweek zagen we afgelopen week een herstelpoging ontstaan. De mogelijk afsluitende ‘paniek-dag’ bleef (voorlopig ?) uit.

Na de grote omzet van vorige week vrijdag werd gevreesd voor een voortzetting op maandag maar die kwam er niet, de stieren wisten zich enigszins te herpakken en de daling te stoppen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Van 0 naar hero: deze rijkaards hadden weinig succes op school

Had jij altijd een broertje dood aan school maar ben je er tezelfdertijd van overtuigd dat er een (zakelijk) genie in jou schuilt? De volgende beroemdheden kunnen dan als lichtend voorbeeld voor jou dienen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Zuid-Korea stapt naar WTO om ruzie met China over raketschild

Zuid-Korea is naar de Wereldhandelsorganisatie WTO gestapt vanwege een conflict met China. Peking zou bedrijven uit het buurland aanpakken vanwege de ruzie over het Amerikaanse raketafweersysteem THAAD.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Whoever has the gold, makes the rules

De verkiezingen zijn weer achter de rug. Persoonlijk ben ik hier blij mee. Ik was wel klaar met alle gesprekken die ik hierover heb gehad in mijn omgeving. Helaas gingen deze nooit over de inhoud, maar meer over de vorm. Ik vond dat er hoofdzakelijk werd gepraat over de lijsttrekkers: “Ik stem niet op Henk Krol, want die verspreekt zich zo vaak” of “Jesse Klaver heeft van die lieve, betrouwbare ogen”. Verkiezingen lijken elke keer meer een soort tv-programma als The Voice.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Bitcoin tuimelt onder de $1000

De revolutionaire digitale ‘crypto munt’ de bitcoin heeft er een mooie rit opzitten, maar begint nu toch enkele zwakheden te vertonen. Bitcoin heeft in zijn korte historie al vaker voor hete vuren gestaan, en zullen ook in de toekomst nog voor veel hindernissen komen te staan.