EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1871 tot 1875
Geplaatst op: vrijdag 4 augustus 2017

Het grote raadsel voor de komende tijd

De cijfers van de inkoopmanagers laten vreemde zaken zien, zegt BNR’s marco-econoom Kees de Kort. 'Ik begin steeds meer te twijfelen over die groeicijfers van de emerging markets.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 augustus 2017

RBS onderhandelt over verhuizing naar Amsterdam na de Brexit

Royal Bank of Scotland (RBS) wil zijn Europese handelsactiviteiten na de Brexit in Amsterdam vestigen. Topman Ross McEwan zei vrijdag dat RBS in gesprek is met toezichthouders over de verhuizing.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 augustus 2017

Griekenland wil ontwikkelingsbank voor infrastructuur

Griekenland wil een nieuwe ontwikkelingsbank opzetten waarmee grote infrastructurele projecten en export-georiënteerde bedrijven gefinancierd kunnen worden. Deze nieuwe Hellenic Development Bank is eigendom van de staat en zal aanvullende financiering verstrekken voor regionale projecten. Op die manier worden publieke middelen ingezet om de ontwikkeling van grootschalige projecten te versnellen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 4 augustus 2017

Zuid-Amerikaans handelsblok wil Venezuela schorsen als lid

Het Zuid-Amerikaanse handelsblok Mercosur is van plan Venezuela te schorsen als lid. De organisatie kan dat doen met een beroep op de democratieclausule in het verdrag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 augustus 2017

Russische premier hekelt Amerikaanse sancties: "Sancties betekenen totale handelsoorlog"

De sancties tegen Rusland waar de Amerikaanse president gisteren zijn handtekening onder zette, betekenen niets minder dan een totale handelsoorlog tegen Rusland. Dat schrijft de Russische premier Dmitry Medvedev op Facebook. Hij heeft alle hoop opgegeven dat de relaties tussen beide landen zullen verbeteren.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs