Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 18701 tot 18705
Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 7 oktober 2014

China en Rusland brullen tegen het Westen, maar de economie vertelt ander een verhaal

China en Rusland zoeken steun bij elkaar in politieke conflicten die de band met het Westen raken. Op energiegebied leidt dat tot nauwere samenwerking, maar economisch kunnen beide landen Europa en de VS niet klakkeloos de rug toekeren, stelt Z24′s Jeroen de Boer.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 7 oktober 2014

Flinke daling Duitse industriële productie

De productie daalde ten opzichte van juli, gecorrigeerd voor seizoensinvloeden, met 4 procent. Dat is de sterkste daling sinds januari 2009. In juli steeg de productie nog met 1,6 procent ten opzichte van juni.

In vergelijking met augustus vorig jaar lag het productieniveau 2,8 procent lager, na een stijging van 2,7 procent op jaarbasis in juli.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 7 oktober 2014

Steve Keen: "Economisch herstel zal mislukken"

Volgens econoom Steve Keen zal het economische herstel weinig kans van slagen hebben. De private schulden zijn nog steeds bijzonder hoog, waardoor het besteedbare inkomen van huishoudens onder druk blijft staan. Een stijging van de rente kan de economie opnieuw in een recessie storten, zo meent Keen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 oktober 2014

Sterkste stijging woningverkopen ooit

De notarissen hebben afgelopen maand dertien procent meer vastgoedaktes verleden dan in dezelfde periode vorig jaar. "Een record", berichten Metro en De Standaard.