EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18701 tot 18705 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Ruim 3.600.000 zilveren munten verkocht in 2 weken

Verkoop Zilveren Munten goed van start in 2015 14 januari 2015 in Zilver

Verkoop Zilveren Munten goed van start in 2015 14 januari 2015 in Zilver

Verkoop zilveren munten is in 2015 sterk van start gegaan volgens de laatste cijfers van de US Mint. Het Amerikaanse munthuis geeft sinds 1986 de meest populaire zilveren beleggingsmunt ter wereld uit. In 2014 brak de US Mint het oude record dat was gevestigd in 2013. Vorig jaar werden er ruim 44 miljoen ounces verkocht van de zilveren American Eagle. De gouden variant van de American Eagle werd afgelopen jaar juist minder verkocht dan in 2013. De verkoop zakte met 38%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Olieprijs schiet ineens met 5 procent omhoog

De olieprijzen schoten woensdag omhoog. Zowel de prijs van een vat Amerikaanse olie als Brentolie uit de Noordzee stegen tussentijds met meer dan 5 procent.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Olie-industrie kan (even) rusten

Vandaag is er even gevreesd dat de olieprijzen hun mars richting de grens van 40 USD zouden voortzetten. “De markten blijven de prijzen aanpassen in functie van het grote overaanbod”, Fission Uranium, een van de grootste posities in onze portfolio, heeft een eerste inschatting van de omvang van zijn uraniumontdekking gepubliceerd, en met 105 miljoen pond uranium (oxide) overtrof dit de verwachtingen van alle analisten. In een klap is de derde grootste uraniumbron ter wereld geboren. Het aandeel, dat de afgelopen jaren goed is blijven liggen onlangs de malaise in de sector, steeg slechts 12% op het nieuws.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Grondstofprijzen stuiken ineen

Economie De grondstofprijzen zijn vandaag fors gedaald, tot het laagste niveau in twaalf jaar tijd, zo bericht het persagentschap Bloomberg. Maandag kwam de koperprijs al op zijn laagste peil in vijf jaar. Beleggers vrezen nu dat de economische groeivertraging de vraag naar grondstoffen zwaar zal aantasten. Ook de aandelen van mijnbouwondernemingen of metaalverwerkers kregen vandaag klappen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Ook Zwitsers bankgeheim gaat sneuvelen onder internationale druk

De Zwitserse regering heeft woensdag twee wetsvoorstellen ingediend die een einde kunnen maken aan het bankgeheim in Zwitserland.

De regering wil de privacy voor buitenlandse rekeninghouders opheffen en de uitwisseling van bankgegevens met buitenlandse overheden mogelijk maken.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs