EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18711 tot 18715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Fed: lage olieprijs kan slecht uitpakken voor Amerikaans herstel

De dalende olieprijzen kunnen op termijn een negatief effect hebben op de herstellende Amerikaanse economie. Die zorg van de Fed, de Amerikaanse centrale bank, blijkt woensdag uit het zogenoemde Beige Book.

Uit dit maandelijkse economische rapport van de Amerikaanse centrale banken valt op te maken dat energiebedrijven in Texas het inhuren van personeel op een laag pitje zetten en zelfs ontslagrondes voorbereiden. In Kansas worden lagere investeringen in de olie en oliegerelateerde sector voorzien, terwijl bedrijven daar steeds moeilijker krediet krijgen van banken.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

QE in EU wordt nog ondoeltreffender dan in de VS

Op de financiële markten lijkt iedereen er al van uit te gaan: Mario Draghi, president van de Europese Centrale Bank, kondigt deze maand een kwantitatief verruimingsprogramma aan (QE). Het verruimingsprogramma van de Europese Centrale Bank kan echter wel eens nog minder efficiënt zijn dan in de Verenigde Staten.

De aankondiging die op 22 januari verwacht wordt van Mario Draghi wordt steeds concreter. Eerder deze week wisten de media al te melden dat de Europese Centrale Bank waarschijnlijk een opkoopprogramma voor staatsobligaties aankondigt, waarbij wordt opgekocht op basis van de bijdragen die nationale centrale banken leveren aan de ECB. Maar wat het ook wordt, het lijkt erop dat het opkoopprogramma van de ECB het meest inefficiënte opkoopprogramma wordt dat de wereldwijde markten gezien hebben sinds de financiële crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Goudproducenten nog nooit zo ondergewaardeerd

Een analyse van de Canadese Scotiabank over de onderwaardering in de goudsector komt tot de conclusie dat er de afgelopen 30 jaar geen betere tijd is geweest om goudaandelen te kopen dan nu. Scotia ondersteunt haar analyse met een aantal grafieken waaruit blijkt dat zelfs tijdens de crash van 2008, noch tijdens de extreme bear-markt rond het millennium, de onderwaardering van goudproducenten zo groot was als vandaag.

De eerste grafiek laat een ratio zien tussen de gemiddelde waarde van een geproduceerde ounce goud (EV/oz), en de goudprijs zelf. Dus wat betaal je voor goudproductie in relatie tot de goudprijs. Scotia geeft aan dat producenten op dit moment een ounce goud produceren die gewaardeerd wordt op $3,600. Dit is drie keer de goudprijs, dus de ratio is 3.0x. Zoals de grafiek laat zien is deze lage waardering de afgelopen jaar niet voorgekomen. Ondanks de sterk gedaalde goudprijs van de afgelopen vier jaar.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Ruim 3.600.000 zilveren munten verkocht in 2 weken

Verkoop Zilveren Munten goed van start in 2015 14 januari 2015 in Zilver

Verkoop Zilveren Munten goed van start in 2015 14 januari 2015 in Zilver

Verkoop zilveren munten is in 2015 sterk van start gegaan volgens de laatste cijfers van de US Mint. Het Amerikaanse munthuis geeft sinds 1986 de meest populaire zilveren beleggingsmunt ter wereld uit. In 2014 brak de US Mint het oude record dat was gevestigd in 2013. Vorig jaar werden er ruim 44 miljoen ounces verkocht van de zilveren American Eagle. De gouden variant van de American Eagle werd afgelopen jaar juist minder verkocht dan in 2013. De verkoop zakte met 38%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Olieprijs schiet ineens met 5 procent omhoog

De olieprijzen schoten woensdag omhoog. Zowel de prijs van een vat Amerikaanse olie als Brentolie uit de Noordzee stegen tussentijds met meer dan 5 procent.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs