EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18741 tot 18745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

De Turken en de Russen hebben zo hun eigen mening over wat in Parijs is gebeurd

Turkije stuurde zondag nog zijn premier Ahmet Davutoglu naar de vredesmars in Parijs, maar 48 uur later lijkt de toon in Ankara volledig te zijn omgeslagen. De Turkse president Recep Tayyep Erdogan verdenkt het Westen in het algemeen en Frankrijk in het bijzonder ervan de Charlie Hebdo-slachtpartij te hebben geënsceneerd teneinde moslims de schuld te kunnen geven. Melih Gokcek, de burgemeester van Ankara, deed er nog een schep boven op: ‘De Mossad zit hier zonder twijfel achter... Die wil de vijandigheid tegenover de islam aanwakkeren.’ Volgens hem wilde de Mossad Frankrijk straffen omdat het Palestina wil erkennen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

‘Dieselprijs onder 1 euro is té goedkoop’

Nu de prijs voor een liter diesel bij een aantal tankstations dinsdag onder de 1 euro gedoken is, roept Bond Beter Leefmilieu (BBL) op om de accijnzen op diesel gelijk te schakelen met die op benzine. ‘Een prijs onder 1 euro is té goedkoop en riskeert het brandstofverbruik te doen toenemen, met meer files en meer vervuiling als resultaat’, klinkt het dinsdag.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

"Venezuela komt in financiële nood door lage olieprijs"

De forse daling van de olieprijs zadelt Venezuela op met grote financiële problemen. De kans dat het Latijns-Amerikaanse land niet meer aan zijn betaalverplichtingen zal kunnen voldoen, is aanzienlijk gestegen, waarschuwt kredietbeoordelaar Moody's.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

‘Air France-KLM schrapt 5000 banen’

Air France werkt aan een nieuw kostenbesparingsprogramma waarbij tot 5000 arbeidsplaatsen komen te vervallen.

Air France werkt aan een nieuw kostenbesparingsprogramma waarbij tot 5000 arbeidsplaatsen komen te vervallen.

De Franse zustermaatschappij van KLM schrapte de afgelopen jaren al bijna 8000 banen in een poging de kosten omlaag te brengen en de concurrentiepositie te verbeteren. De resultaten zijn daardoor wel verbeterd, maar met name de arbeidskosten blijven te zwaar op de begroting wegen, terwijl de concurrentie alleen maar heviger is geworden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Deze indicator wijst op een zorgwekkende markt

Hoe kan het dat het gemiddelde inkomen en de reële lonen dalen, terwijl de levensstandaard en economische welvaart van de bevolking in de Verenigde Staten toeneemt? Het lijken twee dingen die simpelweg niet samen kunnen gaan. Hoe kan dit? En is het zorgwekkend?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs