EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18751 tot 18755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Nu stort de koperprijs in en dat is slecht nieuws voor de wereldeconomie

De olieprijs maakt op de financiële markten een nieuw slachtoffer en dat is koper. Het metaal ging vannacht 6% lager en noteert op zijn laagste stand in 4 jaar tijd.

Waarom de prijs van koper daalt is niet meteen duidelijk; er zijn 2 theorieën:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Euro zakt even terug tot onder introductiekoers

De waarde van de euro is woensdagochtend voor het eerst sinds eind 2005 gezakt tot minder dan 1,1750 dollar. Daarmee is de Europese munt weer evenveel waard als bij zijn introductie in het betalingsverkeer in 1999.

De euro zakte in de ochtendhandel naar een tussentijds dieptepunt van 1,1727 dollar, om vervolgens weer iets op te krabbelen tot 1,1758 dollar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Bitcoin zakt onder de $200

De gifbeker is nog niet leeg voor beleggers die het afgelopen jaar in Bitcoin zijn gestapt. De koers zakte vandaag onder de $200, terwijl die twee weken geleden nog op $314 stond. Dat is een verlies van 36%, terwijl de prijs van de virtuele munt in 2014 ook al met meer dan 58% onderuit ging. Rusland maakte bekend een aantal Bitcoin sites te blokkeren.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Is Bitcoin nou alweer dood? Ja voor de 29e keer om precies te zijn.

Het is weer zover, de koers van Bitcoin daalt, het geween en tandengeknars is alom en Bitcoin wordt weer dood verklaard door jan en alleman. Ik kreeg op mijn vorige artikel over de nieuwe Windows Phone Wallet een reactie: de reageerder vroeg zich af waarom de prijs maar blijft dalen terwijl de apps en mogelijkheden als paddestoelen uit de grond rijzen. Maar is de prijs van een Bitcoin wel direct gerelateerd aan het succes ervan? Volgens mij weet niemand het precies.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Wat we nooit horen! Slachtpartij Baga ergste Boko Haram-bloedbad ooit

LIVE: TERREURAANSLAG HEEL VER WEG EIST HEEL VEEL DODEN. Waarom horen we dit niet?

 

LIVE: TERREURAANSLAG HEEL VER WEG EIST HEEL VEEL DODEN. Waarom horen we dit niet?

 

LAATSTE UPDATE, 8 jan. 17.44 uur. Het dodental van de aanslag is volgens schattingen van Amnesty International opgelopen tot tweeduizend. Daarmee is het, na nine eleven, de dodelijkste terreuraanslag Hier vind je een lijst van aanslagen gerangschikt op dodental. in de recente geschiedenis wereldwijd. Onder de slachtoffers zijn geen blanken, Europeanen, journalisten en satirici. Waarom wordt de ene aanslag wel nieuws en de andere niet? Daarmee komt deze liveblog tot een eind. Dank voor het volgen.

BREKEND, 3 jan. 2015, 10.22 uur. In de Nigeriaanse stad Baga is een terroristische aanslag gepleegd Lees hier een reconstructie van The Independent van de 'vergeten slachting'. door de islamistische terreurorganisatie Boko Haram. Voor wie bijgepraat wil worden over Boko Haram: hier een explainer. Volgens de eerste berichten zijn er honderden doden te betreuren. De straten liggen bezaaid met lijken, aldus een ooggetuige. Zo meldde The Washington Post. Nog eens 35.000 mensen zijn op de vlucht geslagen.

[...]

UPDATE, 5 jan. 07.15 uur. In de media is zeer uiteenlopend gereageerd op de enorme terreuraanslag. Opvallend is de grote diversiteit qua insteek: bij De Telegraaf vooral aandacht voor de gesneuvelde strooiwagen, de Volkskrant zoomt in op een hulplijn voor ouders van de daders. De Correspondent ging verder voorbij de waan van de dag dan ooit met een verhaal Dat verhaal van Lynn Berger kun je hier lezen. over de toekomst van musea.

U volgt nog steeds de MSM ?

Lees verder op Decorrespondent.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs