Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 18751 tot 18755
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 oktober 2014

Vergeet de Oekraïne... Rusland en Amerika slaan handen ineen om de volgende reden:

Een initiatief van Europese afkomst wordt door zowel de Amerikanen alsook de Russen niet bepaald gewaardeerd. Er ligt namelijk een plan klaar om de bescherming van kernreactoren tegen natuurrampen flink omhoog te schroeven. Dit naar aanleiding van de ramp in Fukushima met de Dai-Ichi atoomkerncentrale, zo beweren de diplomaten.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 oktober 2014

Wacht tot het rode licht gedoofd is. Er kan nog een storm opsteken!

Toch slaan mensen deze waarschuwing in de wind. De financiële storm lijkt tot bedaren te zijn gekomen. Geen reden om ons zorgen te maken, tenminste, als we de mainstream media mogen geloven. Toch leert de natuur ons iets anders en zijn waarschuwingen zoals bovenstaand niet voor niets in het leven geroepen.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 oktober 2014

U gelooft uw ogen niet: Een lange termijn berenmarkt is voor deze valuta in de maak:

Beschouw het volgende: Een “berenmarkt” – trend van dertig jaar dat op een omslagpunt staat. Tel daar een stabiele elfjarige bodem bij op. Staat dit niet gelijk aan een start van een nieuwe “stierenmarkt”? Om welke markt gaat het hier? Welnu, het betreft hier de veel-verguisde Amerikaanse dollar!

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 24 oktober 2014

Bereken exact hoeveel Belgen meer verdienen dan jij

15,3% van de Belgen leeft in armoede en uit een enquête van De Tijd/Ipsos blijkt dat vier op de tien Vlamingen niet gelooft dat de volgende generatie een even zekere job zal hebben, met een even hoog of hoger inkomen. Waar bevind jij je op de inkomensschaal? Ga het na met deze applicatie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 24 oktober 2014

"IS verdient elke dag miljoen dollar met illegale olie"

Alleen al door de illegale verkoop van olie verdient de terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) volgens de Verenigde Staten dagelijks rond een miljoen dollar (791.000 euro). De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de door de VS aangevoerde coalitie tegen de terreurorganisatie  beticht van economische motieven. "Hun bezorgdheid gaat niet zozeer uit naar de mensen, maar naar de olie", meent Erdogan.