EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18756 tot 18760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

"Schandalen kosten banken nog eens 70 miljard dollar"

Europese en Amerikaanse banken zullen de komende twee jaar nog zo'n 70 miljard dollar (59 miljard euro) kwijt zijn aan rechtszaken over schandalen als de fraude met rentetarieven en valutakoersen, het verstrekken van misleidende hypotheken en het negeren van embargo's. Dat stelt de Amerikaanse bank Morgan Stanley in een vandaag uitgebracht rapport.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Duizenden nieuwe Europese banen bij Amazon

Amazon heeft vorig jaar 6000 nieuwe fulltimebanen gecreƫerd in Europa om de sterk groeiende vraag van klanten aan te kunnen. Dat maakte de Amerikaanse onlinewinkel vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Lagere olieprijs zet nieuwe druk op roebel: niet fijn voor Rusland

Goedkope olie en een daling van de Russische roebel gaan hand in hand. De sterk van olie en gas afhankelijke Russische economie staat onder druk.

De aanhoudende daling van de olieprijs zette dinsdag weer druk op de waarde van de roebel. De Russische munt zakte daardoor tot het laagste punt ten opzichte van de dollar sinds de vrije val van medio december.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Bijna 50 procent meer hypotheken aangevraagd in 2014

In 2014 zijn bijna 50 procent meer hypotheken aangevraagd bij het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Het elektronisch platform registreert circa 75 procent van alle hypotheekaanvragen in Nederland.

In december zijn 28.938 hypotheken aangevraagd, een stijging van ruim 50 procent in vergelijking met dezelfde periode in 2013. Ten opzichte van november is het aantal aanvragen met 23 procent gestegen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Veel keuze heeft Griekenland niet gekregen. Argentiniƫ ook niet, trouwens

In de blogsectie van de London School of Economics (LSE) schrijft Paul De Grauwe dat Griekenland vooral nood heeft aan kwijtschelding van schulden. De West- en Noord-Europese entiteiten, zoals de commerciƫle banken, centrale banken en politieke leiding, zouden de Grieken niet veel keuze hebben gegeven. Ofwel aanvaarden ze de hervormingsvereisten die gepaard zijn gegaan met de reddingsoperatie, ofwel zou de Griekse overheid ten onder zijn gegaan aan de crisis.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs