EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18756 tot 18760
Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

Column Kees de Kort | De groei is duur betaald

De Amerikaanse staatsschuld is gigantisch gestegen. “Tot 2008, in de 230 jaar dat Amerika bestaat, was de totale staatschuld opgelopen tot 10 triljard, 10 duizend miljard, dollar", rekent macro-econoom Kees de Kort voor. "In de tijd daarna, door de crisis en al meer, is daar 8 duizend miljard bijgekomen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

Biedt Venezuela ons een blik in de toekomst?

Verschillende landen kampen met problemen, maar waarschijnlijk is er geen enkel land dat dieper in de miserie zit dan Venezuela. In dit Zuid-Amerikaans land is eigenlijk alles misgelopen wat er maar kon mislopen. De Venezolaanse politici hebben er een ongelooflijk potje van gemaakt.

De ironie van het lot wil dat Venezuela rijk is aan olie. Hugo Chavez, de vorige premier van het land, heeft het geld afkomstig van de verkoop van die olie letterlijk aan deuren en vensters uitgesmeten. Het gevolg is dat de Venezolanen in de armoede zijn beland, een spiraal die zich van kwaad naar erger ontwikkelt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

Willem Middelkoop: De weg naar een globale goudstandaard is reeds ingeslagen

Het valt momenteel aan de goudprijs niet af te lezen, maar goud is aan een enorme “comeback” bezig. Rusland en China kopen op opvallend agressieve wijze openlijk goud op. India wordt momenteel geconfronteerd met een gigantische vraag naar goud dat zelfs leidt tot grote tekorten op de handelsbalans.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

Rusland haalt Iran uit Westers isolement

Rusland en Iran willen de onderlinge handelsbetrekkingen verbeteren. Rusland levert machines en transportmiddelen en helpt mee aan de bouw van kerncentrales in Iran, in ruil voor Iraanse olie. Iran heeft weinig dollarreserves om handel te drijven als gevolg van de Westerse sancties.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 december 2014

Rusland heeft partners in overvloed om deals mee te sluiten

Er is geen reden om de Russische president Vladimir Poetin zacht aan te pakken. Dat zegt Bloombergredacteur Marc Champion in een opiniestuk. Dat gezegd zijnde, betwijfelen we echt of Poetin überhaupt zachtzinnig behandeld wil worden.

Er is geen reden om de Russische president Vladimir Poetin zacht aan te pakken. Dat zegt Bloombergredacteur Marc Champion in een opiniestuk. Dat gezegd zijnde, betwijfelen we echt of Poetin überhaupt zachtzinnig behandeld wil worden.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs