Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 18766 tot 18770
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 3 oktober 2014

"Het is afgelopen met Frankrijk. Niets werkt, en nog erger: het kan niemand iets schelen"

Frankrijk John Lewis, in het Verenigd Koninkrijk alom geprezen als het beste warenhuis, mocht deze week in Parijs ook een internationale prijs in ontvangst nemen. Erg dankbaar lijkt CEO Andy Street niet: hij trakteerde gastland Frankrijk op een vernietigende analyse. "Het is afgelopen met het land", zei hij gisteren in Londen.

Bron: Kitco
Geplaatst: vrijdag 3 oktober 2014

Ook platina markt wordt gemanipuleerd

Gold Cartel author Dimitri Speck is back on Kitco News to share his latest manipulation findings in the precious metals markets. According to Speck, there are price discrepancies in the platinum market during the time of the morning and afternoon fixes. “In my opinion, the core problem with the precious metals manipulation is not only the fixing but the manipulation of the futures markets itself,” he says. “And this will not stop through the changing of the fixing rule.”

[...]

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 3 oktober 2014

Draghi: "De euro is onomkeerbaar"

Volgens ECB-president Mario Draghi is de euro onomkeerbaar. Dat zei hij gisteren tijdens de persconferentie van de centrale bank naar aanleiding van vragen van de pers. Volgens Draghi moeten landen in de Eurozone toch hervormen, ook als ze de euro niet hadden. Hij doelt waarschijnlijk op het feit dat landen nu goedkoop kunnen lenen, omdat ze in de eurozone zitten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 oktober 2014

Bill Gates noemt bitcoin opwindend:”Ze toont aan hoe goedkoop valuta kan zijn”

In een interview op het programma ‘StreetSmart’ van Bloomberg heeft de rijkste man ter wereld Bitcoin ‘opwindend’ genoemd. Dat blijkt alvast uit een artikel van CoinDesk. Bill Gates zou in het gesprek meer uitleg geven over zijn organisatie, de welbekende ‘Bill & Melinda Gates Foundation’ maar dat is dus anders uitgedraaid.

Het volledige antwoord van Bill Gates is dat bitcoin als munt opwindend is omdat ze  aantoont hoe goedkoop valuta en hoe laag de transactiekosten kunnen zijn.

Op de vraag van de presentator wat Bitcoin als technologie kan opleveren, antwoordt Gates dat de munteenheid beter is dan eender welk andere valuta:”Je moet niet fysiek op dezelfde plaats zijn als je geld. Al kan die wel eens lastig zijn als je grote transacties wilt doen.”

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 3 oktober 2014

Hack bij zakenbank JP Morgan Chase, miljoenen klantgegevens op straat

Je zal er als rijke vermogende particulier maar bankieren. Door een hack bij de Amerikaanse bank JP Morgan Chase konden hackers bij de gegevens van 83 miljoen klanten komen.

Het gaat om namen, adressen, telefoonnummers en e-mailadressen van 76 miljoen particulieren en 7 miljoen kleine bedrijven. Dat liet JP Morgan Chase donderdag weten.

Hackers achterhaalden de gegevens van mensen die websites van JP Morgan Chase bezochten of mobiele apps van het bedrijf gebruikten. Volgens de bank is het geld van de klanten niet in gevaar. Ook zijn er nog geen signalen dat met de gegevens waar de hackers bij konden inmiddels fraude is gepleegd, stelt JP Morgan.