EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18786 tot 18790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Doug Casey: Is goud een belegging?

Doug Casey, oprichter en voorzitter van Casey Research en ’s werelds grootste expert op het gebied van goud en grondstofbeleggingen, geeft antwoord op deze vraag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

De gelijkenissen tussen Europa voor de crisis en Europa na de crisis zijn angstwekkend treffend!

De trots van de eurozone, de euro, staat op een angstwekkend laag niveau. Momenteel staat de munt op een peil dat in jaren niet meer is gezien.

De laatste keer dat de euro zo’n lage wisselkoers heeft gekend was in 2005, enkele jaren voordat de financiële bubbel in ons gezicht is ontploft.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Bitcoin crasht verder

Het is al lange tijd stil rond Bitcoin … en niet zonder reden. De munt die in 2013 furore maakte, was in 2014 al de slechtste belegging op de financiële markten. En beleggers in Bitcoin moeten de kelk tot op de bodem ledigen, zo lijkt het althans.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Dit moet u weten over het vrijhandelsverdrag EU-VS

In 2015 vinden er weer nieuwe gespreksrondes plaats tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie om tot een vrijhandelsakkoord te komen.

In 2015 vinden er weer nieuwe gespreksrondes plaats tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie om tot een vrijhandelsakkoord te komen.

Transatlantic Trade and Investment Partnerschip, kortweg TTIP, moet een omvangrijk handelsakkoord vormen tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten, de twee grootste handelsblokken ter wereld. De gesprekken zijn gestart in februari 2013, inmiddels zijn beide partijen begin 2015 zeven onderhandelingsrondes verder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Belgische pensioenen tikkende tijdbom!

We vonden onderstaande grafiek bij de Tweets van Bart Van Craeynest, Chief economist bij Petercam. Hierop is duidelijk te zien dat ons pensioensysteem niet klaar is voor de toekomst. De vakbonden kunnen dan nog zo veel stakingen organiseren als ze willen, het feit is dat de Belgische pensioenen een tikkende tijdbom blijven.

Japan heeft bijvoorbeeld met 250 % van het bbp de hoogste staatsschuld ter wereld, maar slechts een klein deel komt op rekening van pensioenen en gezondheidszorg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs