EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18801 tot 18805
Geplaatst op: maandag 1 december 2014

De enige zekerheid is goud

Before It’s News stelt dat Jim Rickards verbaasd is over de snelheid waarmee zijn voorspellingen over de economie realiteit waarheid worden. In zijn boek ‘The Death of Money’ meent hij de neergang van de Amerikaanse dollar –  en andere munteenheden – en het internationaal bancair systeem te voorzien.

Naar eigen zeggen, reageert Rickards vol ongeloof op de recente ontwikkelingen:”Mocht je me hebben gevraagd wat hierna gaat gebeuren, zou ik zeggen dat veel dingen die ik pas in 2015 of 2016 zou hebben verwacht, zich nu al manifesteren.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 1 december 2014

Moody's verlaagt kredietrating Japan

Het ratingbureau Moody's heeft de kredietscore van Japan met één niveau verlaagd. Moody's nam die beslissing omwille van de hoge schuldgraad van het land, zo luidt het.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 december 2014

Robin Fransman: Geld is schuld

Financieel commentator Robin Fransman legt uit dat geld alleen maar waarde heeft zo lang de ander het accepteert en dat de werkelijke waarde zit in de tastbare bezittingen. Spaarders moeten zich ervan bewust zijn dat een euro niets meer of minder is dan een claim, waarvan de waarde op lange termijn niet te garanderen is.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 1 december 2014

Column Kees de Kort | Nieuwe dreun voor de olieprijs

De olieprijs stond al zwaar onder druk en heeft dit weekend nog eens een enorme dreun gekregen, zegt macro-econoom Kees de Kort. “Hoe je het ook draait of keert: dat is een dikke plus voor de gebruikers. Ook een dikke plus voor de gebruikers in de eurozone."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 1 december 2014

Europa schiet in eigen voet met sancties op Rusland

De volgende keer moet Europa twee keer nadenken of het opleggen van sancties wel de goede manier is om Moskou te straffen. “[Die] hebben de Europese Unie (EU) veel mee schade toegebracht dan Rusland”,

De volgende keer moet Europa twee keer nadenken of het opleggen van sancties wel de goede manier is om Moskou te straffen. “[Die] hebben de Europese Unie (EU) veel mee schade toegebracht dan Rusland”,

stelt Mish Shedlock op zijn blog,”Europa heeft sleutelposities verloren aan China die daar zullen blijven, zelfs als de sancties worden opgeheven.”

Mark Bultinck van schermenproducent Barco stelt het scherper. Volgens hem is het duidelijk welke rol de Russen spelen in de technologiewereld. Dat het technologiebedrijf niet alleen de helft minder bezoekers heeft mogen ontvangen op een beurs in Moskou maar ook nog eens klanten verliest, is meer dan een teken aan de wand; dat is een regelrechte strijd die Europa aan het verliezen is.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs