EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18821 tot 18825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 januari 2015

'Overal in Europa tol heffen op basis van gereden kilometers. Die optie bekijken we'

'Wir fahr'n fahr'n fahr'n auf der Autobahn'

'Wir fahr'n fahr'n fahr'n auf der Autobahn'

De Europese commissaris voor Transport, de Sloveense Violeta Bulc, wil een eenvormig tolsysteem invoeren op alle Europese wegen. Volgens haar zijn er momenteel te veel verschillende systemen in Europa en bemoeilijkt dat de mobiliteit van de automobilist.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 26 januari 2015

'Sancties maken altijd de verkeerde slachtoffers'

Sancties zijn een inefficiënt instrument dat economieën en de gewone bevolking schade kan berokkenen. In werkelijkheid hebben de westerse landen en Rusland nood aan een verdere samenwerking, waarbij de betrokken partijen zich moeten open stellen voor een nieuwe vorm van dialoog. Dat hebben analisten tijdens het World Economic Forum in Davos tegenover de nieuwssite RT.com gezegd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 26 januari 2015

Venezuela vindt geen oplossing voor zijn economische problemen

enezuela wordt geconfronteerd met grote economische problemen, die steeds meer een politieke omvang beginnen te krijgen. Dat heeft het magazine The Economist gemeld. Door de problemen zijn in de Venezolaanse winkels nog slechts beperkte voorraden beschikbaar, waardoor een groot gedeelte van de bevolking in lange wachtrijen moet aanschuiven in de hoop alsnog enige levensmiddelen te kunnen vinden en steeds meer begint te morren.

De situatie wordt volgens The Economist steeds bedreigender voor het regime van president Nicolas Maduro, die twee jaar geleden de overleden Venezolaanse leider Hugo Chavez opvolgde.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 26 januari 2015

Column Kees de Kort | Stef Blok is de Rubicon overgestoken

"Het ondenkbare is denkbaar geworden", zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. "Er kan sprake zijn van loonsverlagingen voor ambtenaren: demotie. Stef Blok heeft voorstellen gedaan dat dat moet gaan kunnen in de toekomst."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 26 januari 2015

'Geef Griekenland de kans een nieuwe start te nemen'

Griekenland moet de kans krijgen een nieuwe start te nemen. Dat heeft een groep economen rond de Nobelprijswinnaars Joseph Stiglitz en Chris Pissarides in een brief in de Britse zakenkrant Financial Times gezegd. Alleen met een schuldverlichting zal de Griekse economie volgens de economen de kans krijgen om opnieuw een groei te realiseren en maximaal gebruik te maken van de vaardigheden van zijn bevolking om een bijdrage te leveren tot een verenigd en democratisch Europa.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs