Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 18846 tot 18850
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 16 november 2014

Ex-vrouw olietycoon laat zich niet afschepen met een miljard

Sue Ann, de ex-vrouw van de Amerikaanse olietycoon Harold Hamm, wil nog meer geld. Ze gaat waarschijnlijk in beroep tegen de forse schikking rond de echtscheiding die eerder deze week bekend werd, aldus persbureau Reuters.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zondag 16 november 2014

Amsterdam Bitcoin City gaat voor de titel van "Bitcoin hoofdstad"

De mannen van Bitstraat hebben een ambitieus plan opgevat. Samen met de Amerikaanse betalingsprovider Bitpay willen ze zo snel mogelijk 100 Bitcoin acceptanten gaan aansluiten in Amsterdam. De eerste 100 Bitstraat betaal-terminals worden gesponsord door Bitpay. Je maakt ook kans op een Bitcoin als je een nieuwe acceptant aanbrengt. Gaat Amsterdam Arnhem inhalen als de stad met hoogste dichtheid van Bitcoin acceptanten ter wereld?

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 16 november 2014

S&P ziet vooruitgang hervormingen Spanje

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) vindt dat Spanje vooruitgang boekt met zijn hervormingen, maar er blijven onzekerheden over de economie in aanloop naar de parlementsverkiezingen volgend jaar. 

Volgens S&P is de concurrentiepositie van Spanje verbeterd door de hervormingen, net als de arbeidsmarkt en de export.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 16 november 2014

Huis van Afgevaardigden VS stemt vóór Keystone-olieleiding

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft vrijdag ingestemd met een wetsvoorstel voor de aanleg van de lang vertraagde oliepijpleiding Keystone XL tussen Canada en de Verenigde Staten.

Met het voorstel komt het omstreden pijpleidingproject mogelijk een stuk dichterbij. In het door de Republikeinen gedomineerde Huis waren er 252 stemmen voor, waaronder 31 Democraten, en 161 stemmen tegen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 16 november 2014

IS lanceert wapen in ‘economische jihad': eigen munt

De Islamitische Staat (IS) heeft aangekondigd dat het een eigen munteenheid wil introduceren.

Het zelfverklaarde kalifaat, vaak beschuldigd van middeleeuwse praktijken, maakt wat dit betreft zijn reputatie waar: de munten van de ‘islamitische dinar’ moeten worden geslagen in goud, zilver en koper. Naar verluidt heeft de leider van de Islamitische Staat, Abu Bakr al Baghdadi, zelf toezicht gehouden op het ontwerp, schrijft de Guardian.