EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18846 tot 18850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 januari 2015

Nyrstar koopt zilverleveringsdeal van Mexicaanse mijn af

Economie De zinkgroep Nyrstar heeft een overeenkomst voor de levering van zilver uit zijn Mexicaanse mijn Campo Morado afgekocht. Die operatie kost Nyrstar 25 miljoen dollar, zo meldt de groep.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 5 januari 2015

‘Euro gaat nog verder omlaag’

De euro zakt vandaag naar het laagste niveau ten opzichte van de dollar sinds maart 2006. De Europese valuta zakte tot een dieptepunt van 1,1874 dollar, waarmee de dollar voor de eerste keer sinds juni 2010 minder waard is dan 1,20 dollar. De vraag is nu: daalt de euro nog verder?

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: maandag 5 januari 2015

Euro noteert op laagste stand sinds 2006

De euro daalde maandag tot zijn laagste niveau in negen jaar nu investeerders zich opmaken voor kwantitatieve versoepeling (QE) door de Europese Centrale Bank. De daling was ook een gevolg van berichten in de media als zou Duitsland bereid zijn Griekenland los te laten mocht daar een uiterst linkse regering aan de macht komen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 5 januari 2015

Saoedi-Arabië wil lage olieprijs

Olieprijzen kelderden 50% van hun juni piek aan het einde van 2014. Dit is de snelste daling sinds de financiële crisis van 2008.

Olieprijzen kelderden 50% van hun juni piek aan het einde van 2014. Dit is de snelste daling sinds de financiële crisis van 2008.

Deze keer wordt het aanbod gezien als de grootste boosdoener terwijl de wereld overspoeld wordt met goedkope olie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 5 januari 2015

Nederlandse huizenprijzen halveren

Op BNR radio spraken Elmer Hogervorst en Eric Mecking. Zij schreven het boek “deflatie in aantocht”. Hogervorst is handelaar op valutamarkten, hij geeft regelmatig lezingen en begeleidt daarnaast vermogende particulieren. Mecking is schrijver en historicus, tevens handelt hij o.a. op valutamarkten. Beide heren zijn aanhangers van de Oostenrijkse school.

Daarnaast zijn zij overtuigt van de Kondratjev cyclus. Kondratjev deed begin jaren 20 onderzoek naar de relatie van golven in goederenprijzen en investeringsgedrag. Kondratjev kwam tot het inzicht dat er zich al anderhalve eeuw bepaalde constante golfbewegingen voordeden. Deze cyclus werd door Kondratjev onderverdeeld in subcycli van 50 jaar die bewijzen dat het kapitalisme altijd heropleeft uit zijn economische dieptepunten. Dit is de Kondratieff-golf.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs