Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 1886 tot 1890
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

Anonymous waarschuwt voor Wereldoorlog 3

Anonymous, de anonieme hackersgroep die vooral op Twitter van zich laat horen, waarschuwt voor een nieuwe Wereldoorlog. Maar deze oorlog zal niet zoals alle andere oorlogen zijn, zegt Anonymous. Deze keer zal het snel en efficiënt gebeuren, maar met enorme gevolgen voor de economie en het politieke landschap.

Volgens Anonymous lopen de spanningen tussen de VS en Noord-Korea te hoog op. Er zijn sterke signalen dat een nieuwe Wereldoorlog op til is, maar die niet in de media bekendgemaakt worden, laat Anonymous weten. De betrokken landen, Noord-Korea – Zuid-Korea en de Verenigde Staten, bewegen zich strategisch naar een nieuwe oorlog.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

Rijksten ter wereld geven 0,004% van hun fortuin om volgende financiële crisis te voorkomen

Een aantal investeerders en filantropen – waaronder Bill Gates, Jeff Bezos, Mike Bloomberg en Pete Peterson – hebben een bedrag van 10 miljoen dollar ter beschikking gesteld van het Program on Financial Stability van de Yale University.

Het project moet de nodige maatregelen uitwerken om een volgende financiële crisis te voorkomen of minstens efficiënt te kunnen kanaliseren.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

Lenen, lenen, lenen

Canada kampt met een enorme huizenbubbel. Nu daar de grootste hypotheekverstrekker in zwaar weer is geraakt, neemt de nervositeit toe.

Home Capital Group, de grootste hypotheekverstrekker van Canada, verkeert in grote moeilijkheden. 'Die Home Capital Group, die gaat er wel aan', verwacht BNR-macro-econoom Kees de Kort. 'Als eenmaal het vertrouwen in de financiële instellingen onder druk komt te staan, dan is mijn ervaring dat het einde in zicht is. Er worden wat reddingsoperaties georganiseerd, gaat allemaal niet lukken, vertrouwen is belangrijk.'

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

9 dingen om vandaag mee te stoppen zodat je vanaf morgen rijk kan worden

Kijk eens rond in jouw omgeving. De kans is groot dat er onder je vrienden een of enkele succesvolle personen tussen zitten. Hoewel het je vrienden zijn en je veel dingen hetzelfde doet, zullen er ook verschillende dingen zijn die jullie verschillend doen … of beter gezegd, die je succesvolle vriend niet doet.

Sta even stil bij onderstaande 9 dingen. Misschien staan ze jou wel in de weg om succesvol te worden. En met succes komt heel vaak het geld vanzelf. Moeilijker moet je het niet maken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

De 2e rijkste man ter wereld deelt zijn beste advies voor jongeren

Niemand ziet er graag dom uit. Niet zet zichzelf graag voor schut. Daarom denken veel mensen lang na voor ze een beslissingen nemen. Maar te lang wachten, kan ook zware gevolgen hebben. Jeff Bezos, 2e (soms 3e) rijkste man ter wereld, geeft belangrijk advies hoe je beter en sneller beslissingen kan nemen, professioneel en persoonlijk.

Dit advies kan je veel geld opbrengen, zegt Bezos.