EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18861 tot 18865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 24 januari 2015

Wie elke dag naar het nieuws luistert (MSM) wordt enkel dommer en hier kan u lezen waarom dat zo is

In de hypergeconnecteerde wereld waarin we leven worden we continu gebombardeerd met informatie. Deze onophoudende datastroom maakt de meesten onder ons neurotisch. Potentiële leiders onderscheiden zich door het essentiële uit een zee van banaliteit te distilleren. En precies dat gebeurt op GoudPortal.nl.

Een leider weet belangrijke naalden te vinden in een hooiberg van onbelangrijke informatie, of, anders gezegd, hij weet signalen te ontdekken tussen al het ruis:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 24 januari 2015

Willem Middelkoop over Zwitserland, goud en geldcreatie

Een goed gesprek van ongeveer een uur met Willem Middelkoop over patronen van bedrog, QE, Zwitserland, goud, bitcoin, geldcreatie en meer.

Een goed gesprek van ongeveer een uur met Willem Middelkoop over patronen van bedrog, QE, Zwitserland, goud, bitcoin, geldcreatie en meer.

Willem gaat in gesprek met Paul Buitink en co-hosts Jop Hartog en Hadjar Benmiloud.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Voorbije jaar heeft vertrouwen wereldbevolking ondermijnd

Het wereldwijde vertrouwen in de instellingen is teruggezakt tot het laagste niveau sinds de uitbraak van de financiële crisis tijdens de tweede helft van het voorbije decennium. Dat is de conclusie van een onderzoek van communicatiespecialist Edelman bij 27.000 hoger opgeleiden in bijna dertig landen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Premier China maakt zich geen zorgen

China zal een harde landing weten te voorkomen. Het land richt zich voor de lange termijn op middelmatige tot snelle groei, zo vertelde premier Li Keqiang deze week aan leiders wereldwijd tijdens de World Economic Forum. Hoewel de economie van China nog behoorlijk wat neerwaartse druk zal ervaren in 2015, zal China geen last hebben van systematische financiële risico’s. Het land zal zich daarentegen richten op het verbeteren van de groei om zo verdere groei te garanderen, aldus de premier van het land.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Euro opnieuw fors onderuit

De euro is vrijdag opnieuw fors in waarde gedaald na de nieuwe steunmaatregelen die de Europese Centrale Bank (ECB) donderdag aankondigde. De munt daalde gedurende de dag maar liefst 4 procent in waarde tegenover de dollar. Hiermee zakte de valuta naar het laagste punt sinds september 2003.

De sterke daling van de munt maakt dat er meer en meer gesproken wordt over de mogelijkheid dat de valuta zakt tot onder de 1 dollar in de komende 12 maanden, nu de Europese Centrale Bank honderden miljarden euro’s in de economie zal pompen. Na deze aankondiging zakte te munt vrijdag voor het eerst sinds 2003 onder de 1,12 dollar. Dit alles in het licht van de ECB die vanaf iets meer dan een maand de economie van de eurozone zal stimuleren en de Griekse parlementsverkiezingen die dit weekend plaatsvinden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs