EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18881 tot 18885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 9 januari 2015

‘Over 20 jaar bestaat de helft van de huidige banen niet meer’

Mensen met een baan voor het leven, die verdwijnen. Brand: “Medewerkers pamperen zodat je ze na vijftig jaar een gouden horloges kunt geven, dat zal veel minder voorkomen. Wat wij nu uitvinden, bestaat over twee jaar al niet meer. Misschien hebben we dan weer heel andere mensen nodig.”

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 januari 2015

Column Kees de Kort | Geen cent te makken, maar altijd veel vertrouwen

In Duitsland zijn de afgelopen dagen toch wat te veel minnetjes gekomen om echt met vertrouwen naar de toekomst te kunnen kijken, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 januari 2015

Chinezen kopen goud in aanloop naar Chinees nieuwjaar

In China steeg de premie op goud de afgelopen week, omdat juweliers, goudhandelaren en banken hun voorraden aanvullen in de aanloop naar het Chinese Nieuwjaar. Op de Shanghai Gold Exchange, het belangrijkste handelsplatform voor fysiek goud, steeg de premie in een week tijd van $4 naar $7 per troy ounce. Volgens Reuters is de toegenomen vraag naar goud in China een van de redenen geweest waarom de goudprijs boven de $1.200 per troy ounce gebleven is.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 9 januari 2015

'ECB overweegt 500 miljard te investeren in economie'

De Europese Centrale Bank (ECB) overweegt een investeringsprogramma op te zetten van 500 miljard euro om de inflatie en economische groei te stimuleren. 

De Europese Centrale Bank (ECB) overweegt een investeringsprogramma op te zetten van 500 miljard euro om de inflatie en economische groei te stimuleren. 

Dit meldt persbureau Bloomberg vrijdag op basis van een anonieme bron die bij een vergadering van het ECB-bestuur is geweest. 

Met het enorme bedrag zou de ECB van plan zijn financiële producten zoals staatsobligaties op te kopen van investeerders en banken. Die moeten daardoor meer geld overhouden om te investeren in andere producten of uit te lenen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 januari 2015

ISIS richt eigen bank op

De terreurgroep Islamitische Staat (Isis), die grote delen van Irak en Syrië bezet houdt, heeft in de stad Mosoel een eigen bank opgericht. Volgens Al Jazeera hoopt de terreurgroep op die manier meer legitimiteit te verwerven en erkenning te krijgen als staat.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs