EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1891 tot 1895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 november 2017

IJslandse werklozen krijgen 535 euro kerstbonus

Kerstbonussen zijn meestal weggelegd voor de werkende bevolking, maar niet zo in IJsland. Daar heeft het Ministerie van Sociale Zaken aangekondigd dat 4.000 werkloze IJslanders een kerstbonus van 65.000 IJslandse kronen (535 euro) zullen krijgen. Al wie al 10 maanden of langer actief naar werk zoekt komt in aanmerking.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 16 november 2017

EU legt basis voor gezamenlijke Defensie Unie

Drieëntwintig lidstaten van de Europese Unie hebben in Brussel zopas een akkoord voor een Permanent Structured Cooperation (Pesco) ondertekend. Dat moet de basis vormen voor een intensievere samenwerking op het gebied van Europese defensie.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 15 november 2017

Video: Pater Daniel over de oorlog in Syrie

De Vlaamse pater Daniel Maes ging in 2010 naar Syrië en kwam daar een jaar later midden in een oorlog terecht. Maar tot zijn grote verbazing brachten de Westerse media verhalen over deze oorlog naar buiten die totaal niet overeen kwamen met zijn eigen beleving van de situatie in Syrië. In tegenstelling tot wat de Westerse media vertelden bleek het grootste gedeelte van de Syrische bevolking president Assad juist te steunen in een strijd tegen terrorisme.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 15 november 2017

Russia Today onder verscherpt toezicht in de VS

Russia Today wordt in de Verenigde Staten onder verscherpt toezicht geplaatst, want de Russische nieuwszender moest zich deze week als buitenlandse organisatie inschrijven onder de ‘Foreign Agent Registration Act’ (FARA). De zender wordt ervan verdacht ‘valse informatie’ naar buiten te brengen, met als doel de publieke opinie te beïnvloeden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 15 november 2017

Chinese schulden wel degelijk een probleem voor iedereen

Uit een reeks cijfers die recent werden vrijgegeven moet blijken dat de Chinese economie – de op één na grootste ter wereld – begint af te koelen. Data die dinsdag werden vrijgegeven wijzen in de richting van een belangrijke afname in nieuwe leningen die Chinese banken toekennen aan zowel bedrijven als particulieren.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs