Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 1891 tot 1895
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

'Duizenden Nederlanders op zwarte lijst banken'

Duizenden Nederlanders staan op een "zwarte lijst'' die banken hanteren om ongebruikelijke transacties, witwassen en financiering van terrorisme te melden. Het zou gaan om veel BN'ers.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

Britse pond is zwakste munt van het jaar, op de Turkse lira na

Vrijdag exact een jaar geleden beslisten de Britten met 52% van de stemmen tegen 48% om uit de Europese Unie te stappen. In de eerste maanden na de zogenaamde Brexit was er sprake van een zekere euforie. Ondanks een scherpe daling van het Britse pond, bleef de economie in een eerste tijd stevig overeind.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

7 tips uit Shark Tank die je kunnen helpen miljonair te worden

Als er iets is waar de juryleden van Shark Tank verstand van hebben, dan is het hoe je miljonair moet worden. Marc Cuban opende een café nog voor hij oud genoeg was om te mogen drinken. Daymond John begon met $40 en een lening van zijn moeder het miljardenbedrijf FuBu. Chris Sacca verdiende miljoenen met vroege investeringen in Uber, Instagram, Twitter, … Als je het hier niet kan leren, kan je het nergens leren.

Achter de schermen van de show gaven de leden van Shark Tank advies aan Kim Lachance Shandrow over hoe je miljonair moet worden.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 26 juni 2017

Goudprijs maakt duikeling na plotselinge verkooporder

De goudprijs maakte vanmorgen om negen uur een duikeling van meer dan één procent, nadat er opeens een ongebruikelijk grote hoeveelheid goud op de termijnmarkt werkt aangeboden. In ene minuut tijd werd er opeens voor 1,8 miljoen troy ounce aan edelmetaal verhandeld, een piek waar zelfs de Brexit en de overwinning van Trump niet aan konden tippen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 26 juni 2017

Italiaanse banken krijgen bail-out van 17 miljard euro

De Europese Commissie heeft goedkeuring gegeven voor de redding van Veneto Banca en Banca Popolare di Vicenza, twee Italiaanse banken die al enige tijd in moeilijkheden zitten. Het reddingsplan is opmerkelijk, omdat er tegen de Europese afspraken in toch belastinggeld aan te pas komt.