EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18901 tot 18905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 31 december 2014

Stormloop naar Amerikaanse dollars

We weten dat de Amerikaanse economie dit jaar een goede prestatie heeft neergezet. Onder leiding van de Amerikaanse centrale bank is de economie weer gaan draaien en dit is uiteraard niet onopgemerkt gebleven. De Amerikaanse valutamunt is de afgelopen maanden flink in waarde gestegen en volgens diverse analisten is dit nog maar het begin. Volgens hen zou de dollar ook volgend jaar nog flink in waarde kunnen gaan stijgen.

Een land dat dit jaar niet zo goed heeft gepresteerd is zonder twijfel Rusland. Tot voor kort behoorde Rusland nog tot de zogenoemde BRIC landen. Op dit moment kunnen we deze titel echter moeilijk aan Rusland toekennen. De groeiverwachtingen zijn de afgelopen maanden flink naar beneden aangepast en Rusland zou zelfs volgend jaar te maken kunnen krijgen met een recessie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 31 december 2014

It’s the derivatives, stupid!

BIS staat er voor $710.000.000.000.000,- aan derivaten contracten uit wereldwijd. U weet wel, die totaal onoverzichtelijke, moeilijk uit te leggen, prima aan de man te brengen waardecontracten (of waardeloos wanneer de markt daar anders over denkt). Dit is een toename van zo’n 40% na het knappen van de Amerikaanse huizenzeepbel in 2007.

Ook de Nederlandse onderwijsinstellingen nemen hiermee de nodige risico’s. De Nederlandse Onderwijsinspectie stelde volgens Nu.nl dat wanneer alle Nederlandse onderwijsinstellingen hun derivaten zouden wegdoen dat op dit moment 290 miljoen euro zou kosten. 40 instellingen in het hoger onderwijs hebben met derivaten leningen ter waarde van €1,3 miljard afgedekt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 31 december 2014

Market Update (31 december 2014)

Market Update (31 december 2014): Spaarrente daalt richting 1%, Nederlandse overheid kan extreem goedkoop lenen, Poetin verkozen tot despoot van het jaar en Chinese aandelen beleefden een topjaar!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 december 2014

Russische bank VTB ontvangt 1,4 miljard euro staatssteun

De Russische staatsbank VTB, die erg te lijden heeft onder de Westerse sancties, heeft voor 100 miljard roebel (zo'n 1,4 miljard euro) aan overheidssteun ontvangen, om haar kapitaal te versterken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 30 december 2014

Paul Krugman, bejaarde zaag

Ojee. Stop de persen! Paul Krugman heeft, net voor we het nieuwe jaar instappen, nog snel even een opiniestukje geschreven.

Ojee. Stop de persen! Paul Krugman heeft, net voor we het nieuwe jaar instappen, nog snel even een opiniestukje geschreven.

The New York Times beviel de man voor de meest ontelbare keer van dezelfde analyse: De besparingsdrift in Europa zorgt voor een economische ravage.

Meteen begonnen zowat alle economische kranten in Europa het wereldschokkende opiniestuk te delen. Een voormalige Nobelprijswinnaar Economie heeft immers gesproken!

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs