EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18941 tot 18945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Bijna vier miljoen banen verloren door crisis

De economische crisis heeft tussen 2007 en 2014 geleid tot het verlies van ongeveer 3,8 miljoen arbeidsplaatsen in de eurozone.

De sterkste krimp van de werkgelegenheid kwam voor rekening van Spanje, met het verlies van bijna 3,3 miljoen arbeidsplaatsen sinds 2007.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Amerikaanse financiële oorlogsvoering riskeert zware consequenties

Er moet rekening mee worden gehouden dat de Verenigde Staten in de loop van dit jaar hun strategie op het gebied van financiële oorlogsvoering zullen verscherpen. Dat zegt Elena Holodny, financieel verslaggever van het magazine Business Insider. Die strategie kan volgens haar echter verstrekkende gevolgen hebben en ook voor de Verenigde Staten zware consequenties hebben.

Elena Holodny verwijst voor haar stelling onder meer naar het betoog van Ian Bremmer, president van de denktank Eurasia Group, die opgemerkt heeft dat financiële maatregelen voor de Amerikaanse regering steeds belangrijker instrumenten worden voor zijn buitenlandse strategie en nationale veiligheidspolitiek.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Beurzen Midden-Oosten onderuit door dalende olieprijs

Alle toonaangevende beurzen in het Midden-Oosten gingen dinsdag fors onderuit als gevolg van de aanhoudende daling van de olieprijzen. 

De DFN General Index van Dubai leed met een min van ruim 5 procent zelfs het grootste verlies onder 's werelds grootste graadmeters.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Goudprijs stijgt naar hoogste niveau in 15 maanden

De goudprijs in euro’s is begin deze week gestegen naar het hoogste niveau sinds september 2013. De goudprijs steeg vandaag naar €1.018 per troy ounce, het hoogste niveau in 15 maanden. De prijsstijging is het gevolg van een zwakkere euro en zorgen om Griekenland.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

‘Shell zit nog net goed met olieprijs tussen 50 en 60 dollar’

De enorme daling van de olieprijs kan ten koste gaan van de investeringen in de oliesector. Maar grote energieconcerns als Shell kunnen nog redelijk overleven met een olieprijs tussen de 50 en 60 dollar.

De enorme daling van de olieprijs kan ten koste gaan van de investeringen in de oliesector. Maar grote energieconcerns als Shell kunnen nog redelijk overleven met een olieprijs tussen de 50 en 60 dollar.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs