Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 1896 tot 1900
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Texas wil eigen opslagfaciliteit goud!

Steeds meer mensen ontdekken hoe fragiel ons huidige financiële systeem is. De basis, goud, is volledig losgekoppeld van de hoeveelheid geld in circulatie. Dat daar problemen van komen weet elke goedgeïnformeerde burger. Zelfs bepaalde politici beginnen het probleem nu te begrijpen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Anonymous: “Bereid je voor op wat komen gaat”

Het hackerscollectief Anonymous heeft in een videoboodschap gewaarschuwd voor een Derde Wereldoorlog. Die zou worden ingezet op het Koreaanse schiereiland. “Bereid je voor op wat komen gaat,” waarschuwt de groep in een video die het op zijn YouTube-kanaal heeft gepubliceerd (zie onder). De groep maakt gewag van een ”globaal vernietigend conflict, zowel voor het milieu als op economisch vlak”.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

De Bitcoin koers bereikt een nieuwe all-time-high van 1600 euro

De Bitcoin koers lijkt wel op steroiden de laatste weken om vandaag een nieuw record neer te zetten van 1600 Euro. En niet alleen Bitcoin maar ook vele Altcoins bereikten nieuwe hoogtes om daarna vandaag weer even scherp te dalen. Of het einde van deze Bull-run al in zicht is, wie zal het zeggen. Wat wel opvalt is dat meerdere nederlandse Bitcoin wisselkantoren de laatste dagen bijna uitverkocht waren en dat is meestal een teken dat de zaak wat aan het oververhitten is.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 9 mei 2017

Wie 5 jaar geleden bitcoin kocht heeft 34000% winst gemaakt

Het lijkt erop alsof de reguliere investeerders bitcoin gevonden lijken te hebben. De opmars van de digitale munt is niet te stuiten. Inmiddels wordt er voor 1 BTC op de markt zo’n €1.625,- neergelegd, ofwel ruim $1.700. Sommigen zeggen dat dit slechts het begin is, sommigen vergelijken het met de tulpenmanie. De tulpenmanie duurde 3 jaar (van 1634 t/m 1637). Bitcoin houdt het inmiddels als een paar jaar langer vol.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 9 mei 2017

Sparen kost steeds meer geld

De inflatie volgens de consumentenprijsindex (CPI) steeg in april naar 1,6% volgens de meest recente cijfers van het CBS. Een maand hiervoor was de inflatie nog 1,1%. De stijging van de inflatie is voor de maand april vooral te wijten aan de prijsontwikkeling van vakanties op bungalowparken en vliegtickets, volgens het CBS. “Dat komt enerzijds doordat Pasen dit jaar in april viel en niet in maart, zoals vorig jaar. Anderzijds was de zogenaamde meivakantie dit jaar in april en niet in mei. Rond feestdagen en in vakanties zijn deze diensten duurder en dit heeft een verhogend effect op de inflatie,” aldus het CBS in een verklaring.