Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 1896 tot 1900
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Europa en de VS: het einde van ‘business as usual’

Het was een fascinerend moment: de Amerikaanse president Donald Trump, die voor de camera’s weigert de hand van de Duitse bondskanselier Angela Merkel te drukken. Die hand had ze bij haar aankomst in het Witte Huis, enkele uren eerder nog wel aangereikt gekregen, maar ondanks het aandringen van de aanwezige perslui en de vraag van Merkel zelf, bleef Trump na de persbabbel als een verweesd kind voor zich uit staren. Zijn persattaché Sean Spicer zou later zeggen dat hij het verzoek om een handdruk niet gehoord had. De echte reden is waarschijnlijk dat Trump, die zich na zijn State of the Union voor het Amerikaanse congres een tijdlang wat toegeeflijker had opgesteld, opnieuw zijn positie wil gaan verharden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Bitcoin verliest $3 miljard tijdens het weekend

Er dreigt een probleem te ontstaan bij Bitcoin. Aan een prijs van $1.270 was Bitcoin nog meer dan $20 miljard waard. Maar een forse daling afgelopen weekend bracht de prijs voor 1 BTC zelfs even terug onder $1.000. Momenteel staat de prijs weer boven deze psychologische grens, maar er ging wel meer dan $3 miljard marktwaarde in rook op.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

15 financiële signalen die aantonen dat je serieus in de problemen zit

Iedereen maakt wel eens foute (financiële) beslissingen, de ene echter al eens meer dan de andere. Je kan zelfs serieus in de financiële problemen zitten zonder dat je dat door hebt. Soms moet je eens met je neus op de feiten worden gedrukt om te beseffen dat het anders moet. Indien jij jezelf aangesproken voelt na het lezen van deze lijst, is het dringend tijd om je financiële leven over een andere boeg te gooien.

Deze 15 signalen kom je beter niet tegen in je leven:

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Water straks meer waardevol dan olie

Waterschaarste is één van de grote uitdagingen waarmee de industrie in de toekomst geconfronteerd zal worden. Door het gebrek aan voldoende voorraden zal water uiteindelijk waardevoller worden dan petroleum.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Trump drukt door

Bij de G20 waait in zoverre een nieuwe wind dat niet iedereen het meer met elkaar eens is. Of liever: de VS gaat meer en meer zijn eigen gang, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort: Trump is bezig zijn programma door te drukken in de overleggen met internationale organisaties.