EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18966 tot 18970 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Market Update (13 januari 2015)

Euronext begint met aanbieden van opties op ETF's, grondstoffen naar laagste prijs in 12 jaar, olieprijs zakt naar $45,  China zag export in 2014 toenemen en de goudprijs stijgt verder.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Saoedische prins: Olieprijs nooit meer op $100

Wie dacht dat de olieprijs vorige week een bodem had bereikt op 50 dollar per vat had het mis. De olieprijzen dalen deze week rustig verder en bereikten de laagste niveaus sinds het voorjaar van 2009. Deze daling volgde op Goldman Sachs die zijn outlook voor de olieprijs verlaagde en een oproep van Venezuela aan de OPEC om met maatregelen te komen om de olieprijzen weer te laten stijgen. Tevergeefs, als we het prins Alwaleed bin Talal vragen.

De bekende Saoedische zakenman die tevens miljardair is, doet deze week een grote uitspraak over de olieprijs. Hij stelt dat de olieprijs nooit meer op de 100 dollar uit zal komen. ‘Als de voorraad blijft zoals die nu is en de vraag zwak blijft, dan kun je je er beter op instellen dat de prijs van olie nooit meer terugkomt op 100 dollar’, vertelde prins Alwaleed bin Talal in een interview met Fox Business News.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

In Dubai neem je gewoon een tattoo met echt goud

In het meest iconische hotel ter wereld, de Burj Al Arab in Dubai, wordt vanaf heden gouden tatoeages aangeboden.

Dit unieke concept is ontworpen door het Franse merk Marbella Paris, een immens populaire luxe webwinkel, die hun eerst salon ter wereld openen in Dubai.

[...]

Lees verder op Sold2gold.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Een derde van de Belgische autodealers met sluiting bedreigd

Maar liefst een derde van de autodealers wordt de komende jaren met sluiting bedreigd. Dat schrijft De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Prijs koper naar laagste niveau in 5 jaar

De prijs van koper is maandag voor de eerste keer in 5 jaar gezakt tot onder de 6000 dollar per ton. De prijs van de grondstof staat vooral onder druk vanwege zorgen over een dalende vraag vanuit China, een onzekere macro economische outlook voor de Verenigde Staten en de lagere olieprijs. De vraag vanuit China is ongeveer goed voor 45 procent van de vraag. Dankzij de zwakkere economie in China zijn er nu steeds meer zorgen over een eventueel lagere vraag vanuit het land.

Analisten van Morgan Stanley zien de prijs van koper echter wel weer omhoog gaan. Zij wijzen erop dat ondanks de zwakke periode die de koperprijs achter de rug heeft, de prijs nog altijd boven zijn langetermijngemiddelde staat. Daarnaast schrijft Morgan Stanley dat in tegenstelling tot veel andere grondstoffen, de groei vanuit kopermijnen nooit de groeiende vraag heeft kunnen bijbenen tijdens de Super Cycle. Iets wat de analisten niet snel zien veranderen op de middellange termijn. Dit zorgt er dan ook voor dat ze een bullishe outlook hebben voor de prijs van koper.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs