EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18971 tot 18975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Belgische wanbetalers hebben 3,11 miljard euro achterstand

Eind vorig jaar werden in België meer dan 350.000 wanbetalers geregistreerd. Dat betekent een stijging met bijna 3 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit cijfers van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank van België (NBB). In totaal werd een achterstand van 3,11 miljard euro opgetekend. Dat bedrag is met 4,9 procent toegenomen tegenover het jaar voordien.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Willem Middelkoop | Saxo bank: ‘Endgame for Central Bankers’

After the SNB suddenly abandoned the CHF ceiling last week , Steen Jakobsen, chief Economist & CIO at Saxo Bank tells the world ‘central banks have lost credibility’ and he even predicts ‘the beginning of the end for central banks will be well under way.’ He even asks his readers the ‘bigger question: Why is it that most people trust or bother to listen to central banks?’

Lees verder op The BIG RESET
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Banenverlies in bankensector houdt maar aan

Het banenverlies in de financiële sector zal dit jaar naar verwachting onverminderd aanhouden. Dat meldde financieel persbureau Bloomberg op basis van een peiling in de bankensector.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Vandaag gaat Draghi banken enorme winsten beloven

Naar alle waarschijnlijkheid zal de voorzitter van de Europese Centrale Bank Mario Draghi aan het volledig bestuur vragen/eisen dat het het beleid van monetaire versoepeling (QE) zal goedkeuren. Gisteren zijn ook enkele details bekendgemaakt over de operatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Market Update (22 januari 2015)

Meer banken gaan over tot negatieve rente, Canadese dollar zakt weg na renteverlaging, euro zakt naar laagste niveau in 11 jaar,   olieprijs gaat niet meer naar $100 en Britse munthuis begint weer met rechtstreekse verkoop van goudbaren aan particulieren.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs