EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18986 tot 18990 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

‘American Express schrapt duizenden banen’

American Express schrapt dit jaar duizenden banen. Dat meldde persbureau Bloomberg woensdag op basis van een ingewijde rond de Amerikaanse creditcardmaatschappij.

Het banenverlies zou onderdeel zijn van een omvangrijke reorganisatie van het grootste creditcardbedrijf van de VS. Die nam in het afgelopen kwartaal al een last van 313 miljoen dollar (270 miljoen euro), in verband met efficiencyverbeteringen. De bron ging verder niet op het banenverlies in.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

ECB maakt zich op voor controversiële maatregel

De Europese Centrale Bank (ECB) zou van plan zijn tot eind volgend jaar maandelijks voor ongeveer 50 miljard euro in de economie van de eurolanden te pompen. De nieuwe steunmaatregel zou hoofdzakelijk bestaan uit de aankoop van staatsobligaties.

Persbureau Bloomberg kwam vandaag met het nieuws op basis van twee centrale bankiers die een voorstel met die strekking hebben ingezien. Met de nieuwe steunmaatregel zou zo'n 1100 miljard euro in de economie worden geïnjecteerd. De ECB wilde niet reageren op het bericht.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

ECB wil met 50 miljard euro per maand stimuleren

De Europese Centrale Bank is van plan om tot het eind van 2016 iedere maand voor ongeveer 50 miljard euro te besteden aan zijn kwantitatieve verruimingsprogramma. Zo melden woensdag bronnen tegenover The Wall Street Journal en Bloomberg.

In eerste instantie kwam naar buiten dat de Europese Centrale Bank een opkoopprogramma van 50 miljard euro per maand zou overwegen. Later werd er ook gemeld dat ze dit zouden doen tot het eind van 2016. Hoewel de bank geen officiële reactie wilde geven, deden de markten het goed sinds de geruchten vandaag naar buiten kwamen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

De olifant in de kamer bij Christine Lagarde

Mijn buurvrouw begon vorige week weer over de olifant in de kamer. Ze zei:”Die olifant kan niet blijven groeien, op een gegeven moment past-ie niet meer in de kamer.”

Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds hoor je nooit over de olifant in de kamer. Voor mevrouw Lagarde zijn Grenzen aan de Groei onbespreekbaar.. ze bestaan gewoon niet.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Politici kregen 3 jaar de tijd om economische hervormingen door te voeren... Spijtig genoeg deden ze niets

Europese politici hebben drie jaar de tijd gehad om economische hervormingen door te voeren.

Europese politici hebben drie jaar de tijd gehad om economische hervormingen door te voeren.

Spijtig genoeg hebben ze niets gedaan. Dat heeft Axel Weber, de voormalige voorzitter van de Duitse Bundesbank, gezegd op het World Economic Forum in het Zwitserse Davos. Weber verliet de ECB in 2011 uit onvrede met de soepele monetaire politiek van de bank.

'Verschillende keren is de Europese Centrale Bank de eurozone met onconventionele middelen ter hulp geschoten sinds Griekenland in 2011 de eenheidsmunt ei zo na opblies, maar toch... de economische groei blijft verwaarloosbaar, de werkloosheid hoog en daar boven op dreigt nu ook nog eens het spook van de deflatie, wat maakt dat de eurozone nu massaal staatsobligaties moet gaan inkopen,' anticipeerde Weber op

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs