Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 18996 tot 19000
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 oktober 2014

In de bitcoinwereld maken kleinere spelers geen kans meer

In de Zweedse bitcoinwereld is er iets opmerkelijks gebeurd: KnCMiner, een bedrijf dat professioneel bitcoins ontgint en (onrechtstreeks) verantwoordelijk is voor 25% van alle ‘ontdekte’ bitcoinmunten heeft alle activiteiten stopgezet. In plaats daarvan heeft de onderneming besloten om de niet-verkochte apparatuur zelf te gebruiken om achter bitcoins aan te gaan.

Volgens de oprichter van KnCMiner, Sam Cole, vragen steeds meer cliënten hun geld terug sinds de munt sterk in waarde is gedaald: op het hoogtepunt was een bitcoin iets meer dan 1 000 USD waard.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 oktober 2014

Hogere spotprijs moet goudmijnen nieuw leven inblazen

Mickey Fulp van de Mercenary Geologist website vertelt Mining Weekly dat de grondstofprijzen vlak noteren de laatste tijd. De US dollar is bijna 5% gestegen en goud bijna 10% gedaald, zelfs olie is serieus gezakt ondanks de geopolitieke onrusten.

Als gevolg van de vraag en aanbod dynamiek en doordat veel bedrijven mijnen hebben gesloten, al dan niet tijdelijk, zijn de werkingskosten ook flink gedaald. De leveringstijden zijn verkort en doordat veel mijnen zijn gesloten is het logisch dat de knowhow ook makkelijker en goedkoper in te huren is.

Fulp zegt dat de werkingskosten toch nog altijd hoog zijn. Olie noteert nog altijd aan de hoge kant. Hij voegt eraan toe dat het niet allemaal goed nieuws is wat er van de Amerikaanse economie komt. Het ziet er beter uit maar de groei is toch eerder aan de matige kant.  Niettemin, met de wereldeconomie die een matige groei kent, is de Amerikaanse dollar opnieuw uitgegroeid tot veilige haven.

Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: woensdag 22 oktober 2014

India haalde dit jaar 300 ton goud uit Zwitserland

India heeft in de maand september 58,5 ton goud uit Zwitserland geïmporteerd, waarmee het totaal over de eerste negen maanden van dit jaar op 305 ton goud uitkomt. Daarmee is India ... ...

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 22 oktober 2014

Gratis bitcoin & altcoin-sites van de maand waar je een gokje kunt wagen

Voor deze maand belichten we weer diverse sites waar je een gokje kan wagen of gratis bitcoins kan verdienen. Dit keer met Moonbitcoin als gratis bitoinsite, RenaFaucet als plek waar je gratis litecoins kunt krijgen en Seals with Clubs waar je kunt pokeren. Hieronder kun je lezen wat deze sites te bieden hebben. Hiernaast hebben we uiteraard nog ons overzicht van gratis bitcoin/altcoin sites en voor de liefhebbers hebben we een overzicht met sites waar je kan gokken met crypto.

Bron: The BIG RESET
Geplaatst: woensdag 22 oktober 2014

Willem Middelkoop's Big Reset on steroids

Huge interest for The Big Reset, sold to China, Germany and Poland