Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 1901 tot 1905
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Deze 6 talenten moet je ontwikkelen wil je het maken in het leven

Het grootste gevaar voor de ontwikkeling van de mens is denken dat we zijn wie we zijn. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek aan de Universiteit van Stanford. We moeten namelijk blijven leren en blijven ontwikkelen willen we ons volledig potentieel aanboren. Dat is de beste garantie om ‘het te maken’ in het leven.

Je moet leven alsof je morgen gaat sterven en je moet leren alsof je voor eeuwig leeft. – Mahatma Gandhi. Onderstaande 6 talenten ontwikkelen geeft je een immense voorsprong op anderen zodat je alles kan bereiken wat jouw hart begeert.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Trumps probleem met Noord-Korea heet… Seoul

Volgens de Amerikaanse geheime dienst zouden de VS bereid zijn met conventionele wapens een preventieve aanval op Noord-Korea uit te voeren indien Pyongyang een nieuwe test met nucleaire wapens overweegt.

De Amerikanen hebben nu Tomahawk-kruisraketten gepositioneerd op 500 km van de Noord-Koreaanse nucleaire site. Dat meldde de nieuwszender NBC donderdagavond op basis van bronnen binnen de Amerikaanse geheime dienst.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Trump gooit (eindelijk) zijn US dollar-kaarten op tafel!

De kogel is door de kerk. Donald Trump heeft eindelijk kleur bekend, inzake zijn houding ten opzichte van de US dollar. In een interview met de WSJ geeft hij ondubbelzinnig toe dat een sterke dollar vooral stoer staat, maar in de praktijk een groot probleem is.

Hier zijn de letterlijke woorden van DJT:

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Midden-Oosten en de goudprijs?

Met de recente geopolitieke ontwikkelingen in onder andere Zweden en de houding van de VS tegenover Syrië, ontstaat er opnieuw volatiliteit in de goudmarkt. Maar tot welke omvang heeft dit invloed op uw goudportefeuille?

Tijdens de jaarlijkse terugkerende Dubai Precious Metals Conference dat afgelopen weekend plaatsvond, krijg je een goed beeld hoe de goudhandelaren over de hele wereld gestemd zijn, aankijken tegen de toekomstige macro-economische ontwikkelingen en hoe zij verwachten dat de edelmetaalprijzen hierop zullen reageren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Belgen durven beleggen en dat loont: 14 miljard rijker in 3 maanden

Belgische gezinnen beginnen stilaan tóch te beleggen in fondsenen aandelen. En dat loont: het netto financieel vermogen van de Belgen groeide in amper drie maanden tijd met 14 miljard euro aan, tot een recordbedrag van 1.058 miljard.