EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19061 tot 19065 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 11 januari 2015

Pensioensparen: Ja! Pensioenspaarverzekering: Neen!

Het lijkt erop dat de Vlaming een afweging maakt: Langer werken zien we meestal niet zitten, maar we beseffen tegelijkertijd dat ons pensioen, via de eerste pijler, niet langer gewaarborgd zal zijn. Pensioensparen dus, als redding.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 11 januari 2015

Draag er zorg voor om afstand te nemen wanneer deze zeepbel barst!

Wanneer het op monetaire versoepeling aankomt, kunnen we gerust stellen dat Japan de absolute kampioen is. Volgens ZeroHedge heeft het land in de dertigjarige deflatoire periode al negen keer QE toegepast. Zonder enig teken van succes, trouwens:”De financiële bubbels in Japan zijn in 1989-1990 gebarsten. In die tijd heeft Japan weinig tot geen groei gekend.”

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: zaterdag 10 januari 2015

Waarom iedere belegger goud moet hebben

Het was een zware start voor aandelen, olie en de euro die vrijwel allemaal omlaag zijn gegaan in de eerste dagen van het jaar. Precies het tegenovergestelde geldt voor goud, dat 2015 goed is begonnen.

Zowel goud, als de populaire SPDR Gold Shares ETF en Newmont Mining zijn dit jaar gestegen. Newmont Mining was eerder deze week nog een van de best presterende aandelen uit de S&P 500 dit jaar tot nu toe. Goud glittert. Maar kan de rally in goud aanhouden dit jaar?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 10 januari 2015

Na terreuraanslagen Frankrijk: Europese no-fly lijst en hogere veiligheidskosten?

De drie dagen van terreur in Frankrijk hebben prangende vragen over de aanpak van islamitisch extremisme weer prominent op de agenda gezet. Wat kunnen regeringen doen bij het in de gaten houden van ‘risicogevallen’? En moet Europa net als de VS met een no fly-list gaan werken?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 januari 2015

Tweedeling automarkt: rijken zorgen voor recordverkopen luxe auto’s

In Nederland beleven we één van de slechtste jaren in de autoverkopen sinds 1969, maar wereldwijd vestigen premiummerken juist verkooprecords.

In Nederland beleven we één van de slechtste jaren in de autoverkopen sinds 1969, maar wereldwijd vestigen premiummerken juist verkooprecords.

En niet alleen Audi, BMW, Mercedes en Porsche meldden records, maar ook in de allerhoogste segmenten is het hosanna. Bentley en Rolls-Royce laten weten nog nimmer zoveel auto’s te hebben verkocht.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs