Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 19066 tot 19070
Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: maandag 3 november 2014

Chinezen wachten daling goudprijs af

De daling van de ‪goudprijs van afgelopen week heeft in China nog niet gezorgd voor een sterke toename in de vraag naar goud, zo bericht Reuters. Vorig jaar april veroorzaakte een grote daling van de goudprijs een run op fysiek goud op de Chinese markt, met stijgende premies tot gevolg.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 3 november 2014

Column Kees de Kort | Opportunistische kostschoolbabbelaars

Dreigementen van principiële Merkel aan de pragmatische Engelsen, fractioneel betere inkoopmanagers in de industrie en dalende personal spending in Amerika: Op geheel eigen wijze gaat BNR's economiecommentator Kees de Kort in op de macro-economische stand van zaken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 3 november 2014

Pensioenminister: "Slechts 1 op 10 zal werken tot 67 jaar"

"Een grondige hervorming van de huidige pensioenregeling is onvermijdelijk", zo laat minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine (MR) horen aan Het Belang Van Limburg. Dat betekent volgens hem echter niet dat iedereen na de wijziging ook effectief tot 67 jaar zal moeten werken. "Slechts één op de tien Belgen zal tot die leeftijd aan de slag blijven".

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 3 november 2014

‘Merkel houdt rekening met Brits vertrek uit EU’

De Duitse regering houdt rekening met een vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie.

Het Duitse weekblad baseert zich op bronnen rond de regering.

Volgens Der Spiegel is het struikelblok dat de Britse premier Cameron het aantal laaggeschoolde migranten uit andere lidstaten van de EU zou willen beperken. Dat wordt door de Duitse regering gezien als ‘point of no return’.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 3 november 2014

Goudvoorraad JPMorgan daalt 41% in week tijd

Goudvoorraad van JP Morgan is afgelopen week met maar liefst 41% gedaald. De goudvoorraad op de COMEX zakte in een maand tijd met ruim 10%. Het grootste deel van deze daling kwam vanuit de Goudvoorraad van JP Morgan. De goudprijs daalde in de afgelopen maand met 3,3%. Beleggers op de COMEX kozen fysiek goud voor hun papieren contracten. De daling van de goudprijs afgelopen was veel sterker met 4,8%.