EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19066 tot 19070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Kans op deflatie in Europa is klein

Deflatie is het grote schrikbeeld van de markten, maar dat het zich daadwerkelijk voordoet is minder waarschijnlijk. Govinda Finn, strateeg bij Standard Life Investments, acht kans klein dat de ontwikkelde wereld terechtkomt in een deflatoire spiraal. Dan moeten er eerst bewijzen komen dat dat dalende prijstrend gedreven wordt door een aanhoudend zwakke vraag en niet door eenmalige schokken in het aanbod.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

"Allerrijksten in 2016 rijker dan de rest"

De allerrijkste 1 procent van de wereldbevolking heeft in 2016 een vermogen dat groter is dan het vermogen van de rest van de wereldbevolking. Dat voorspelt Oxfam Novib als de groeiende ongelijkheid niet wordt gestopt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Nederlandse toeristen mijden Zwitserland na hoge koers frank

De klap van de plotselinge explosieve stijging van de koers van de Zwitserse frank dreunt nog na. Ook de toeristische sector lijdt hieronder

De klap van de plotselinge explosieve stijging van de koers van de Zwitserse frank dreunt nog na. Ook de toeristische sector lijdt hieronder

Het aantal boekingen uit belangrijke landen als Nederland en Duitsland is ingestort, constateert de directeur van het Nationale Bureau voor Toerisme, Jürg Schmid, zondag in Zwitserse kranten.

Hij waarschuwt voor zware tijden en wil hulp van de Zwitserse regering. Die probeert het leed voor de branche te verzachten en zint op mogelijke belastingvoordelen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Goud en zilver report (Week 3)

De goudprijs is de afgelopen week gestegen van €1.032,63 naar €1.107,43 per troy ounce, een winst van 7,24%. Dat is het hoogste niveau sinds mei 2013. De zilverprijs steeg zelfs met 10,3%, van €448,39 naar €494,60 per kilogram. Voor zilver is dat het hoogste niveau sinds eind juli vorig jaar.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Rusland zal Griekenland ontzien/helpen in geval van Grexit

“If Greece has to leave the European Union, we will build our own relations with it, the food ban will not be applicable to it,” he said

“If Greece has to leave the European Union, we will build our own relations with it, the food ban will not be applicable to it,” he said

Russia may lift its ban on food imports from Greece in the event it quits the European Union, Russian Minister of Agriculture Nikolai Fyodorov told a news conference in Berlin on Friday.

He said that European Union countries, which felt discomfort from the slump in proceeds from exports of foods to Russia, were asking Russia to cushion the impacts of the Russian food import ban by expanding other types of imports. “We are looking at such possibility,” he said, adding that these countries offer new formats of cooperation in those areas that are not covered by the Russian food sanctions.

Lees verder op itar-tass.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs