EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19076 tot 19080 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 januari 2015

Market Update (2 januari 2015)

Market Update (2 januari 2015): Euro zakt naar laagste niveau sinds 2010, Litouwen voert als 19e land de euro in, Iran vraagt Saoedi-Arabie om daling olieprijs te stoppen en Turkije importeerde in november 47 ton goud. 

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 januari 2015

Column Kees de Kort | 2015 wordt jaar van propaganda en goedkope pr

2015 wordt het jaar van de propaganda, goedkope pr, halve waarheden en gekonkel met cijfers. Dat is de voorspelling van BNR’s macro-econoom Kees de Kort. “Er ligt een enorme ruimte voor journalisten om goed hun werk te doen.”

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 januari 2015

5 redenen waarom olieprijs nog zal zakken

De meest ingrijpende gebeurtenis van 2014 voor de financiële markten was ongetwijfeld de ineenstorting van de olieprijs.

De meest ingrijpende gebeurtenis van 2014 voor de financiële markten was ongetwijfeld de ineenstorting van de olieprijs.

De invloed van olie is een bepalende factor voor de wereldeconomie.

De olieprijs is sinds Juni 2014 van $110 naar $53 gedaald. Dit is een daling van meer dan 50%.

Olie zal een belangrijk thema blijven voor 2015. Hier zijn 5 factoren die een negatieve invloed hebben op de al sterk verminderde olieprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 januari 2015

De robots, komen ze echt?

Bij een restaurant in de Chinese stad Hefei verzorgen robots al een groot deel van de service aan de klanten. De eters worden door in totaal 30 robots verwelkomd en bediend, en ook hebben ze taken in de keuken. Het restaurant is met 1300 vierkante meter het grootste robotrestaurant in China. Voor Nederland toekomstmuziek, of niet?

Ze kwamen in 2014 overwaaien uit de VS en maakten ook in Nederland discussie los over de toekomst: de robots. Volgens onderzoek in de VS zou bijna de helft van de banen het leven niet zeker zijn door automatisering en digitalisering. Van bankmedewerker tot vertaler, van accountant tot jurist.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: donderdag 1 januari 2015

Marc Faber vindt de markt ‘onvoorspelbaar’

De Griekse markt is een van de vele markten die recent flink heeft bewogen. Aandelen uit het land zijn er de laatste tijd massaal van de hand gedaan. Kopen of laten liggen? Bloomberg vroeg het aan Marc Faber.

De Griekse markt is een van de vele markten die recent flink heeft bewogen. Aandelen uit het land zijn er de laatste tijd massaal van de hand gedaan. Kopen of laten liggen? Bloomberg vroeg het aan Marc Faber.

De monetaire beleidsmaatregelen die momenteel wereldwijd worden genomen, maken het volgens Marc Faber, auteur van het Gloom, Boom & Doom Report, erg lastig om voorspellingen te doen. Dat antwoordt Faber op de vraag of de verkoopgolf van Griekse aandelen nu een mooie koopkans biedt.

Om zijn standpunt kracht bij te zetten wijst hij op de olieprijzen. ‘Wie had nou zes maanden terug gedacht dat de olieprijzen met ruim 40 procent zouden dalen? En wie had voorspeld dat de prijs van aardgas met 35 procent zou dalen? Er is duidelijk een hoop volatiliteit.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs