EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19086 tot 19090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 21 december 2014

Azië kiest voor kernenergie

De olieprijs staat de laatste weken zwaar onder druk. Als stevige netto invoerder van ruwe olie zou je dan verwachten dat de grote Aziatische economieën minder naar alternatieven gaan zoeken. Niets is minder waar. Naast de blik op langere termijn zijn er ook milieu overwegingen die meespelen. De belofte om minder CO2 uit te stoten en daarmee de opwarming van de aarde tegen te gaan, blijft de zoektocht naar schone energie ondersteunen. Kernenergie krijgt daarin een steeds grotere rol op het Aziatisch continent. Zowel in China en India maar ook in Japan mogen we ons aan een opmars van deze gecontesteerde energievorm verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 21 december 2014

Lage olieprijs is geheime deal om Amerika als superpower langer in het zadel te houden

Amerikaans minister van buitenlandse zaken John Kerry heeft in september een geheime deal gesloten mat koning Abdullah van Saoedi-Arabië. Zo meldde The Guardian.  De deal bestond erin om de olieprijs sterk te verlagen.  Saoedi-arabie moet de markt overspoelen met goedkope olie om zo de olieprijs substantieel te verlagen.  Dat is nu wel gelukt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 21 december 2014

'Dalende olieprijs schuld van landen buiten OPEC'

Landen die niet in het oliekartel Opec zitten, hebben schuld aan de forse daling die olieprijs de afgelopen tijd meemaakt.

Landen die niet in het oliekartel Opec zitten, hebben schuld aan de forse daling die olieprijs de afgelopen tijd meemaakt.

Dit stelt de Saudische minister van olie, Ali Al-Naimi, in een toespraakt zondag, zo meldt persbureau Reuters .

“Het koninkrijk van Saudi-Arabië en andere landen wilden balans brengen in de markt, maar het gebrek aan samenwerking van andere olieproducenten buiten Opec en het verspreiden van desinformatie heeft geleid tot een continue prijsdaling”, aldus de minister.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 21 december 2014

Staat Europese Centrale Bank met de rug tegen de muur?

Moet de Europese Centrale Bank (ECB) al dan niet haar eigen vorm van quantative easing (QE) doorvoeren? De antwoorden op deze vraag klinken verdeeld. Sommigen willen dat Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank, zo snel mogelijk met QE uitpakt, maar andere partijen - vooral Duitsland - willen van een dergelijke operatie niets weten.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs