EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19091 tot 19095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 1 januari 2015

Fransen krijgen internet-controle als nieuwjaarsgeschenk

In Frankrijk wordt bij de start van het nieuwe jaar een nieuw decreet over internet-surveillance, dat een jaar geleden was goedgekeurd, van kracht. Dat heeft het Franse magazine Le Point gemeld. De controversiële maatregel biedt de Franse autoriteiten een administratieve toegang tot communicatie-gegevens van zijn onderdanen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 31 december 2014

Daling olievoorraden VS

De olievoorraden in de Verenigde Staten zijn vorige week met 1,75 miljoen vaten gedaald naar 385,5 miljoen vaten (van 159 liter). Dat maakte het Amerikaanse energiebureau EIA woensdag bekend.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 31 december 2014

De terugkeer van de bubbel

De bubbel is weer terug in de Verenigde Staten! In acht grote steden liggen de huizenprijzen inmiddels ver boven het hoogtepunt van vlak voor de crisis.

De bubbel is weer terug in de Verenigde Staten! In acht grote steden liggen de huizenprijzen inmiddels ver boven het hoogtepunt van vlak voor de crisis.

De Amerikaanse centrale bank (FED) heeft de afgelopen zes jaar enorme hoeveelheden geld gecreëerd om de rentestanden te verlagen en de economie te stimuleren.

Dat geld lijkt vooral naar de techsector in Sillicon Valley (San Jose) en de schaliegaswinning in Texas (Houston, Dallas, San Antonio, Austin) te zijn gegaan.

Lees verder op galeboetticher.com
Geplaatst op: woensdag 31 december 2014

"Litouwen wint met euro aan politieke invloed"

Eurozone breidt uit De Baltische staat Litouwen voert om middernacht als negetiende land de euro in. Volgens minister van Financiën Rimantas Sadzius zal het land daardoor meer politieke invloed verwerven. "Nu zitten we aan de tafel waar 19 staten belangrijke kwesties behandelen in de eurozone, waar een derde van een miljard mensen leven", verklaarde hij in een radio-interview.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 31 december 2014

De eurocrisis is weer terug: Een IJzeren Kooi voor Europa

Het gaat slecht met de Europese economie en dat komt niet door externe oorzaken. Het is niet de hoge olieprijs – die was in jaren niet zo laag – of door oorlog. De oorzaak is slecht economisch beleid. Verzwakte vakbonden en ideologische verdwaalde linkse partijen hebben geen effectieve oppositie en nemen zelf verantwoording voor het falende beleid. De maatschappelijke problemen in Europa verergeren en slecht voorgelichte burgers zoeken hun heil bij rattenvangers die wel duidelijkheid bieden. Tegelijkertijd vertellen politici en economen ons dat er geen alternatief is voor hun beleid. Maar niets is minder waar: er is wel een alternatief en er is wel degelijk een oplossing voor de eurocrisis.

Lees verder op sargasso.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs