EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19121 tot 19125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 december 2014

2014: Jaaroverzicht edelmetalen

Het afgelopen jaar heeft een belegging in goud in financiële zin niet veel opgeleverd. Desondanks waren we ook in 2014 getuige van verschillende interessante trends op de goudmarkt. We vatten de belangrijkste ontwikkelingen van het jaar voor u samen in dit jaaroverzicht edelmetalen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Wanneer storten vliegtuigen neer?

'Vliegtuigongelukken in de echte wereld hebben weinig of niets van doen met wat u in films ziet. Zelden exploderen motoren, zoals dat in Hollywoodscenario's wel de regel lijkt. Neen, vliegtuigongevallen zijn veelal het gevolg van de opeenstapeling van kleine en ogenschijnlijk onbelangrijke defecten,' schrijft Malcolm Gladwell in zijn boek ‘The Outliers’.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Op een rij: beste en slechtste markten van 2014

Welke markten hebben in 2014 het slechts gepresteerd? En welke juist het best? Marketwatch selecteerde voor beleggers welke landen de grootste verliezen en winsten noteerden in het afgelopen jaar.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Bedrijfswereld Japan allesbehalve optimistisch

Eén zaak kan de Japanse premier Shinzo Abe niet aangewreven worden: een gebrek aan lef. Met zijn politiek van Abenomics speelde hij alles of niets, met de uiteindelijke bedoeling om de economie van zijn land uit een diep dal te trekken. Maar Abe was zo hongerig naar meer inflatie dat hij een beslissing nam die uiteindelijk verkeerd uitdraaide.

De impact van de verhoging van de BTW van 5 naar 8% die eerder dit jaar werd doorgevoerd, was volgens Marc Eeckhout, Investment Strategy PRB bij BNP Paribas, hoger dan verwacht. De Japanse consument houdt sindsdien de vinger op de knip. Premier Abe was er dan ook als de kippen bij om zijn beleid bij te sturen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Er is geen reden voor Rusland om optimistisch te zijn

Nu we het toch over Rusland hebben… De roebelcrisis lijkt er nog steeds niet te zijn bezworen. Op de laatste maandag van dit jaar blijkt dat de combinatie van sancties van het Westen en de tegenvallende olieprijzen de Russische economie zwaarder hebben getroffen dan eerst gedacht.

Al is de koers van ruwe olie enigszins voorlopig gestabiliseerd dat betekent niet dat de strijd van de Russische munt voorbij is. Integendeel, zo getuigt de hoofdeconoom van het filiaal van ING in Moskou Dmitry Polevoy voor Reuters:”Met de huidige olieprijzen verwachten we dat er geen ruimte is voor verbeteringen. Er is geen reden om optimistisch te zijn.”

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs