EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19146 tot 19150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Lage brandstofprijs is slecht nieuws voor de overheid

De lage olieprijzen maken een mens al eens gelukkig aan de pomp. Wie de brandstoftank moet volgooien spaart eveneens een pak uit. Wie minder blij is met deze toestand? De politiek!

Tja, de lezers van deze website weten het onderhand wel. Is de politiek ongelukkig, dan wil dat zeggen dat er weer eens inkomsten worden misgelopen. Door de lage olieprijzen zakken de inkomsten uit btw enorm. Accijnzen, weet u wel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Je eigen voedsel verbouwen is als je eigen geld drukken

Heel lang geleden, toen we nog jager-verzamelaars waren, zorgde iedereen zelf voor zijn eigen voedsel. Daarna vonden we landbouw uit en daardoor werd voedselvoorziening uitbesteed aan een selecte groep mensen: de boeren.

Steeds meer mensen zijn door schaalvergroting voor hun voedsel afhankelijk geworden van een steeds kleiner groepje boeren. Het is een zorgwekkende ontwikkeling.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: donderdag 15 januari 2015

1,2 biljoen aan vermogen in schuldpapier dat niets oplevert

Wereldwijd is al meer dan €1,2 biljoen aan spaarvermogen geparkeerd in staatsobligaties die helemaal niets opleveren. Dit is kortlopend schuldpapier dat weliswaar zeer liquide is, maar waar beleggers rente over moeten betalen! Hoe kan dat vermogen ooit waarde behouden?

Lees verder op Argentor.be
Geplaatst op: donderdag 15 januari 2015

Goud stijgt door Zwitserse Centrale Bank

Goud stijgt door Zwitserse Centrale Bank januari 15th, 2015 by Reinoud Bogert Goud steeg donderdag 15 januari met 2,32% nadat de Centrale Bank van Zwitserland bekend maakte de vaste koppeling tussen de Zwitserse Franc en de Euro op te heffen. Door de crisis in 2008 waren beleggers op zoek naar safe havens. Goud was de nummer 1 maar ook de Zwitserse Franc fungeerde als safe haven. Mede hierdoor nam de waarde van de Zwitserse Franc toe wat de export negatief beïnvloede.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: donderdag 15 januari 2015

Olieprijs van 32 dollar is niet langer een utopie

Een olieprijs van 32 dollar per vat lijkt niet langer een utopie. Inmiddels is de prijs al ver onder de grens van 50 dollar teruggevallen en er is weinig kans dat de olieproducenten hun activiteit zullen terugschroeven om de prijzen opnieuw op te drijven. Dat zegt Steve Levine, specialist geopolitiek bij het magazine Quartz.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs