EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19156 tot 19160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Wisselkoersbeleid Zwitserland wekt verbazing

In de financiële wereld is donderdag met grote verbazing gereageerd op het besluit van de Zwitserse centrale bank (SNB) om de koers van de frank los te laten. De stap kwam volslagen onverwacht en zorgde voor enorme onrust op de valuta- en aandelenmarkten van het land.

Valutadeskundige Lutz Karpowitz van Commerzbank schreef de stap van de SNB toe aan de verwachte verdere verruiming van het monetaire beleid van de Europese Centrale Bank (ECB). Door de koppeling aan de euro los te laten wil de SNB minder verbonden zijn aan het beleid van de ECB.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Comeback voor door hypotheek gedekte effecten

De markt voor door hypotheek gedekte effecten wint steeds meer aan populariteit. De run op een aantrekkelijk rendement samen met de verbeterende vastgoedmarkt, zijn de belangrijkste aanjagers van de stijgende populariteit van door hypotheek gedekte effecten. Dit zorgt ervoor dat de afnemers van krediet zich kunnen herfinancieren, maar wakkert tegelijkertijd de angst aan voor oververhitting van de markt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

VEB-directeur: centrale bankiers moeten bitcoin verbieden

Centrale bankiers moeten bitcoins niet meer toestaan. Dat zegt Paul Koster, directeur van de Vereniging van Effectenbezitters, op BNR. Hij reageert hiermee op het nieuws dat de virtuele betaalmunt een kwart minder waard is geworden en legt in gesprek met BNR's Paul van Liempt uit: “Tot nu toe heb ik niet begrepen waarom centrale bankiers überhaupt bitcoins toelaten." zegt Koster. Bekijk

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Lage brandstofprijs is slecht nieuws voor de overheid

De lage olieprijzen maken een mens al eens gelukkig aan de pomp. Wie de brandstoftank moet volgooien spaart eveneens een pak uit. Wie minder blij is met deze toestand? De politiek!

Tja, de lezers van deze website weten het onderhand wel. Is de politiek ongelukkig, dan wil dat zeggen dat er weer eens inkomsten worden misgelopen. Door de lage olieprijzen zakken de inkomsten uit btw enorm. Accijnzen, weet u wel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Je eigen voedsel verbouwen is als je eigen geld drukken

Heel lang geleden, toen we nog jager-verzamelaars waren, zorgde iedereen zelf voor zijn eigen voedsel. Daarna vonden we landbouw uit en daardoor werd voedselvoorziening uitbesteed aan een selecte groep mensen: de boeren.

Steeds meer mensen zijn door schaalvergroting voor hun voedsel afhankelijk geworden van een steeds kleiner groepje boeren. Het is een zorgwekkende ontwikkeling.

Lees verder op Cassandraclub
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs