EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19156 tot 19160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 december 2014

Zwitsers hebben altijd al meer lef gehad dan de Europeanen

‘s Morgens heb ik de gewoonte om niet meteen op te staan wanneer de wekker gaat. In de plaats daarvan schuim ik de nieuwssites af. Ondertussen wacht ik tot dat lawaaierig onding me voor de tweede keer uit het bed jaagt.

Vandaag had ik echter geen tweede poging nodig om wakker te schieten: de Zwitserse centrale bank (SNB) heeft namelijk aangekondigd dat de depositorente wordt verlaagd naar een negatieve kwart van een procent, of -0,25%.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 december 2014

Rusland mogelijk over op euro

De Russische premier Vladimir Poetin heeft vertrouwen in de euro, ondanks de schuldencrisis die een aantal lidstaten van de Europese Unie heeft getroffen. Dat zei hij vrijdag tijdens een bespreking in Berlijn.

Poetin zei tevens dat Rusland in de toekomst mogelijk zelfs wil deelnemen aan de monetaire unie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 december 2014

Zwitserland exporteert meer goud naar China en India

In de maand november heeft Zwitserland opnieuw meer goud naar Azië geëxporteerd, zo blijkt uit cijfers van de Zwitserse douane. Het is de derde maand op rij dat Aziatische landen meer goud uit Zwitserland halen, wat erop duidt dat de vraag naar het edelmetaal weer wat aantrekt na de relatief zwakke zomerperiode.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: vrijdag 19 december 2014

Marokko investeert 4,6 miljard in gaswinning

Het land is van plan om 4,6 miljard dollar te investeren om de zoektocht naar aardgas te intensiveren. De minister zei dat het project is gericht om 2.700 megawatt elektriciteit op te wekken uit vloeibaar gas (LNG). De mega-investeringen moeten de mix van energiewinning in het koninkrijk verbeteren. De miljarden zullen onder meer aan de infrastructuur besteed worden, waaronder de bouw van een LNG-terminal in Jorf Lasfar in de buurt van El Jadida. 

Lees verder op marokko.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 december 2014

‘9900 zaken op de fles in 2014′

In 2014 gingen aanzienlijk minder bedrijven over de kop dan in 2013. Het totaal aantal bedrijven dat op slot ging is met 9900 nog altijd meer dan het dubbele dan van voor de crisis.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs