EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19186 tot 19190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 28 december 2014

Economische bloeiperiode creëert een narcistische generatie

Personen die tijdens een periode van economische depressie hun intrede doen in de volwassenheid, zijn minder snel geneigd om op latere leeftijd narcistische eigenschappen te vertonen. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Emory University in de Amerikaanse stad Atlanta bij meer dan dertigduizend Amerikaanse werknemers en executives.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 28 december 2014

Japan wil met miljarden economie stimuleren

De Japanse regering heeft een stimuleringspakket goedgekeurd van omgerekend ruim 23,5 miljard euro om de economie een duw in de rug geven.

De Japanse regering heeft een stimuleringspakket goedgekeurd van omgerekend ruim 23,5 miljard euro om de economie een duw in de rug geven.

De maatregelen omvatten onder meer brandstofsubsidies als bijdrage aan de verwarmingskosten van armen, leningen met lage rente voor kleine bedrijven, herstel van infrastructuur in door natuurrampen getroffen gebieden en investeringen in regionale economieën. Geschat wordt dat de maatregelen leiden tot een stijging van het bruto binnenlands product (bbp) met 0,7 procent.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 december 2014

Komt het Russische volk in opstand?

Dat Rusland voor een zeer groot deel afhankelijk is van haar olie zal niemand verbazen. Deze export begint echter steeds meer in gevaar te komen door de Westerse sancties. Als gevolg van deze sancties is er in een korte tijd heel veel veranderd in Rusland.

Zo is de Russische inflatie de afgelopen maanden gestegen met ruim 25 procent. Uiteraard is dit een flinke stijging die goed gevoeld wordt onder de Russische bevolking. Voornamelijk de arme Russische bevolking heeft last van deze hoge inflatie, zij kunnen nog maar moeilijk aan voedsel komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 27 december 2014

Poetin limiteert vodka-prijzen om zijn populariteit te behouden

In een meeting met ambtenaren en regionale gouverneurs heeft de Russische president Vladimir Poetin bekend gemaakt zijn regering de opdracht te hebben gegeven de prijs van vodka te limiteren. De maatregel lijkt een zet van Poetin om zijn populariteit te bewaren terwijl Rusland hard getroffen wordt door een economische crisis.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 27 december 2014

Russische Centrale Bank lanceert SWIFT alternatief voor interbancaire betalingen.

De Russische Centrale Bank(CBR) is gestart met een eigen betaalsysteem. De CBR heeft een eigen interbancair betalingssysteem opgericht dat als alternatief moet dienen voor het SWIFT systeem dat mondiaal gebruikt wordt.

Het wil zo afstappen van het door het westen gedomineerde  internationale betalingssysteem. Het is al in operatie voor binnenlandse betalingen en zal helemaal operationeel zijn binnen de 6 maanden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs