EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19196 tot 19200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 27 december 2014

Gold Trail: Steun voor het dollarsysteem (Deel XXVIII)

Anders dan de Amerikaanse visie op vermogen is goud voor veel andere mensen altijd al een vorm van spaargeld en vermogen geweest! Het is pas sinds kort dat meer Westerse mensen goud weer als echt vermogen zijn gaan zien. Iedere week groeit hun aantal, het lijkt erop dat het falen van de papieren derivaten van goud haar tol begint te eisen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 december 2014

Wantrouwen op de goudmarkt kan niet blijven duren

Goudmijnen verbruiken waanzinnige hoeveelheden brandstof in hun zoektocht naar het goedje met de gele schijn. Je kan er dus van uitgaan dat goedkope olie een goede zaak is voor goud.

Maar, dat betekent niet dat beleggers dezelfde logica volgen. Als het goedkoper is om goud te ontginnen, zou je dus denken dat koersen van goudmijnen omhoog gaan, niet?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 26 december 2014

Amerikaanse economie blaakt van gezondheid

Alle indicatoren wijzen erop dat de Amerikaanse economie op zijn sterkste punt staat in tien jaar. Het voorzichtige herstel dat vijf jaar geleden werd ingezet, lijkt aan kracht te winnen nu consumenten en bedrijven meer beginnen uitgeven. De werkloosheid is dalende en het vertrouwen van de consumenten in de economie is, mede dankzij de lage benzineprijzen, bijzonder hoog.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 26 december 2014

Nationale Bank Oekraïne kocht voor 300.000 dollar loden staven in plaats van goud

In Oekraïne zouden oplichters er volgens de lokale politiediensten in geslaagd zijn loden staven als goud aan de nationale bank te verkopen. De bank betaalde 300.000 dollar voor de waardeloze voorraden. Eerder waren er al geruchten dat de Oekraïense centrale bank goudstaven ter waarde van 12,6 miljard dollar zou zijn kwijtgeraakt.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 26 december 2014

Een vleugje communisme is de oplossing voor de roebelcrisis

De kerstperiode van 2014 ligt maar net achter ons of de Russische president Vladimir Poetin heeft nog maar eens voor beroering gezorgd.

De kerstperiode van 2014 ligt maar net achter ons of de Russische president Vladimir Poetin heeft nog maar eens voor beroering gezorgd.

Volgens CNN hebben ambtenaren namelijk het bericht gekregen dat hun kerstverlof is ingetrokken. Het nieuws hebben ze bovendien gisteren, op 25 december, gekregen.

“De overheid en haar onderliggende structuren kunnen een dergelijke lange feestperiode niet veroorloven, toch niet dit jaar”, heeft Poetin in een televisie-uitzending gezegd, “De moeilijkheden die ons wachten zijn niet alleen de gevolgen van externe factoren, sancties of marktbeperkingen”, gaat de president verder,”maar ook het resultaat van onze tekortkomingen die zich over de jaren heen hebben opgestapeld.”

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs