Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 19201 tot 19205
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 september 2014

Warren Buffett: deze boeken moet u lezen

Iedereen kent waarschijnlijk Warren Buffett wel. Hij is een van de grootste beleggers allertijden. Alles wat Warren Buffett zegt verschijnt altijd groot in de media. Iedereen wil weten wat Warren Buffett precies doet zodat ze hier van kunnen profiteren.

Elke belegger doet er alles aan om zijn of haar kwaliteiten te verbeteren. We lezen bijvoorbeeld boeken of volgen cursussen om de kneepjes van het vak te leren. Uiteraard heeft Warren Buffett dat ook gedaan, en hij geeft ons op dit moment een aantal tips. Hij raadt namelijk aan om de volgende boeken te lezen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 10 september 2014

NOS moet terug naar school

Het stormt in de Nederlandse mediawereld, of meer bepaald binnen de openbare omroep NOS. Eergisteren, maandag dus, was op het nieuws te zien hoe de Russische president Vladimir Poetin een reporter van de Britse BBC volledig negeert en gewoon verder zijn gang gaat.

De Nederlandse website GeenStijl heeft echter opgemerkt dat dat niet is gebeurd:

Gisteravond heeft de NOS wat flauwtjes gereageerd op de kritiek:“In dit geval is de reactie van Poetin weggelaten, omdat hij in zijn antwoord niet concreet inging op de kern van het desbetreffende onderwerp, namelijk: hebben Russische militairen een raket afgeschoten op de MH17?”

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 10 september 2014

10 september: Duits ‘nein’ drukt Europa dieper in de put en 9 andere dingen die moet weten

De Eurolanden kampen met een forse economische depressie. De starre houding van Duitsland. en de weinig doortastende Franse regering de afgelopen dagen geven weinig hoop dat het snel beter wordt Arne Petimezas van AFS praat je bij. 

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 10 september 2014

Duurste parkeerplaats ter wereld kost je 1 miljoen dollar

Wie dacht dat een parkeerplaats in Amsterdam duur was, moet in New York kijken. Een projectontwikkelaar biedt 10 parkeerplaatsen aan voor gemiddeld 1 miljoen dollar per stuk.

Voor de echt rijken is de prijs geen probleem, denken de ontwikkelaars. Ze verkopen ze op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Je krijgt de parkeerplaatsen overigens niet eens in eigendom: je krijgt een licensie voor 99 jaar. En als je vertrekt uit het blok, moet je plek weer van de hand doen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 september 2014

Landen in de problemen door de lage inflatie

De Europese economie heeft het moeilijk, dat zal iedereen bekend in de oren klinken. Toch zijn er maar weinig mensen die rekenen op een verdere verslechtering. Als we echter naar de afgelopen maanden kijken dan kunnen we concluderen dat de economie verder achteruit gegaan is.

De Europese inflatie is de afgelopen maanden verder weggezakt en veel waarnemers maken zich zorgen om deze inflatie. De kans is aanwezig dat Europa in de toekomst te maken krijgt met deflatie. Wanneer dat gebeurd zullen veel landen in de problemen komen.