Nieuws / Artikelen met het woord

58205 artikelen gevonden. Artikel 19206 tot 19210
Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

Het nutteloze referendum over goud in Zwitserland

De bevolking van Zwitserland kan zich op 30 november een dag bemoeien met het beleid van de centrale bank. Via het referendum kan men zich uitspreken over de goudvoorraad van het land. Het valt te betwijfelen of dit referendum iets zal opleveren.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

Nieuwe spoorlijn brengt China en Europa dichter bij elkaar

China investeert volop in de bouw van nieuwe spoorlijnen, snelwegen, glasvezelverbindingen en pijpleidingen die het land in verbinding brengen met de Euraziatische regio en Europa. China wil minder afhankelijk worden van de handel over zee, waar de VS een grote overmacht heeft. Bovendien is transport over land sneller.

Bron: Beurs com
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

Deze instantie legt zonder pardon beslag op je vermogen

Deze instantie in de VS zoekt naar patronen in financieel gedrag van burgers om vervolgens goedgevulde bankrekeingen te kunnen afsluiten. Het heeft er alle schijn van dat deze instantie enkel op zoek is naar GELD. Jan modaal is weer de lul...

Bron: Beurs com
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

Alan Greenspan komt met een onverwachte plotselinge openbaring

Gister liet de gepensioneerde Alan Greenspan enkele opmerkelijke uitspraken los. Over de rol van goud hebben we hem nog niet eerder zo horen praten...

[must read]

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

Huizenverkoop zal instorten in 2015: dit verandert voor wie koopt, bouwt of verbouwt

Vlamingen zullen in 2015 een pak minder huizen kopen. Dat vrezen vastgoedmakelaars door alle regeringsmaatregelen. "Vooral bij oudere huizen verwachten we een grote terugval", klinkt het bij immoketen ERA.