EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
33
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19221 tot 19225 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 november 2014

De Russen kopen dollars

[... ...]

[... ...]

Als gevolg van al deze negatieve aspecten is de koers van de Russische munt flink onderuit gegaan. De paniek is al zover toegeslagen dat meerdere Russen de afgelopen tijd veelvuldig dollars hebben gekocht. Het is dus duidelijk dat niet alle Russen overtuigd zijn van de handelswijze van president Putin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 november 2014

Column Kees de Kort | Beetje groei, meer niet

Er rijzen wat vraagtekens rondom de Amerikaanse kwartaalcijfers die er goed uitzien. Macro-econoom Kees de Kort gelooft er niet zo in. "Het grote verhaal is dit. Als je naar de macrocijfers kijkt: het tweede kwartaal fantastisch: 4,6 procent. Het derde kwartaal 3,9 procent. Hoe goed kan het gaan, zou je zeggen. Nou, dan zou ik zeggen dat de onderliggende cijfers ook goed moeten zijn."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 27 november 2014

'Geen klant vertrouwt banken nog'

Als de bank het grootste deel van zijn personeel wegbezuinigt en klanten alles zelf mogen doen, blijft voor de bank slechts de rol van adviseur over (DFT, 26/11). Joop van Dam uit Breukelen betwijfelt dat. Daar is wel vertrouwen voor nodig, zegt hij.  

"Banken gaan 85 procent van hun banen wegbezuinigen. De klant mag – nota bene tegen betaling – voortaan alles zélf doen. Daardoor zou voor de bank slechts de rol van adviseur overblijven (DFT, 26/11).

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 27 november 2014

Griekenland ligt op zijn gat door stakingen

Economische crisis Stakers in Griekenland hebben het verkeer en talrijke diensten lamgelegd. Bijna al het vervoer met veerboten, treinen en vliegtuigen ligt stil, meldt de Griekse krant Kathemerini.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 27 november 2014

Het is niet toevallig dat OPEC vandaag vergadert. Plant Saudi-Arabië een verrassingsaanval?

Vandaag gaat de beruchte OPEC-vergadering door. Meestal is dat een van de grootste non-events die je ooit zal tegenkomen maar deze keer is alles anders. Nu ja, ze is nog steeds bijzonder saai maar het is opvallend hoe iedereen naar uitkijkt naar de beslissing die Saudi-Arabië vandaag zal maken in Wenen.

Hoe dan ook meent The Economic Times dat het oliekartel de productie op het huidige niveau zal houden:”OPEC zal geen akkoord kunnen sluiten om de productie significant terug te dringen.”

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs