Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 19226 tot 19230
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 29 september 2014

Geld voor de Toekomst: Willem Middelkoop

Willem Middelkoop sprak op 20 september tijdens het congres Geld voor de Toekomst aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam over goud en het geldsysteem. De video is nu ook online te bekijken voor iedereen die dit evenement gemist heeft.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 29 september 2014

Banken dicht na nieuwe demonstraties Hongkong

Duizenden demonstranten zorgen opnieuw voor onrust in Hongkong. De betogers, die meer democratie eisen, hebben het zakelijke district geblokkeerd en staan op verschillende plekken oog in oog met de oproerpolitie. Die probeert hen met traangas, stokslagen en peperspray te verdrijven. Bij die confrontatie zouden 38 demonstranten gewond zijn geraakt.

Bron: Youtube.com
Geplaatst: maandag 29 september 2014

Peter Schiff: Grootste crisis ooit dreigt en zal de hele economie met zich mee nemen

This year has seen plenty of political turmoil - the waves of instability seem to do little to the world’s economy. Will that remain so for long? And if not - is there an another crisis looming, like the one that left thousands if not millions helpless and in poverty in 2008? And, finally, what does tomorrow hold for dollar? We ask these questions to leading financial analyst and CEO of Euro Pacific Capital Peter Schiff.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 28 september 2014

Deze grondstof bereikt een bijzonder belangrijk niveau

De laatste jaren was de prijs van olie een van de moeilijkste grondstoffen om naar te handelen. Terwijl de Amerikaanse aandelen in een mooie uptrend bleven stijgen, lijkt het wel alsof de olieprijs niet goed kan beslissen. Een markt die vooral zijwaarts beweegt met ups en downs, is moeilijk in te schatten. Op dit moment bereikt de olieprijs opnieuw een bijzonder belangrijk niveau.

Er zijn 3 afzonderlijke redenen waarom het huidige niveau zo belangrijk is. De olieprijs daalt al heel de zomer en bevindt zich nu aan de onderkant van een opwaarts trendkanaal. Het is ondertussen al de 3e keer dat de olieprijs de onderkant van dit trendkanaal test.