Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 19231 tot 19235
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 9 september 2014

Opnieuw forse celstraf in voorkenniszaak VS

Een voormalige fondsbeheerder van het Amerikaanse investeringsfonds SAC Capital Advisors is maandag tot 9 jaar gevangenisstraf veroordeeld vanwege handel met voorkennis. Hij is daarmee waarschijnlijk de laatste in een lange reeks van werknemers van SAC die werd bestraft voor de zwendel.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: dinsdag 9 september 2014

CleverCoin start donderdag eerste Nederlandse Bitcoinbeurs

Donderdag 11 september start de eerste Nederlandse Bitcoinbeurs genaamd CleverCoin. Via deze Nederlandse exchange wordt het mogelijk om te handelen in bitcoins. Financieel expert Willem Middelkoop verricht de openingshandeling in de Beurs van Berlage te Amsterdam tijdens de officiële lancering.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 9 september 2014

Voormalig Rabo-bankier pleit voor schuldvrij geld

Paul Buitink sprak op 5 september met oud-Rabotopman en oud-SER voorzitter Herman Wijffels over monetaire diversiteit én schuldvrij geld! Wijffels is momenteel o.a. voorzitter van het Sustainable Finance Lab, een denktank waarin mensen vanuit verschillende disciplines nadenken over de vraag hoe te komen tot een duurzame, stabiele en maatschappelijk dienstbare financiële sector.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 9 september 2014

EU breidt sancties uit, maar met vertragingsmechanisme

De Europese Unie heeft maandagavond nieuwe sancties tegen Rusland bekrachtigd wegens de steun van dat land aan de pro-Russische separatisten in Oekraïne. De invoering ervan is echter enkele dagen uitgesteld om het staakt-het-vuren in het oosten van Oekraïne een kans te geven.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 9 september 2014

Ierland wil IMF-leningen versneld afbetalen

Ierland wil een groot deel van zijn uitstaande schulden bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF) vervroegd terugbetalen.