EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19246 tot 19250 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Market Update (14 januari 2015)

ECB mag obligaties Eurolanden kopen, EU overweegt versoepeling van sancties tegen Rusland, Saudi-Arabië schaart zich achter Chinese ontwikkelingsbank, Goldman Sachs verwacht verdere daling olieprijs en Marc  Faber ziet de goudprijs dit jaar 30% stijgen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Waarom het IMF de huurwoningenmarkt op de schop wil hebben

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) laat weten dat de woningmarkt kan worden gestimuleerd door de markt voor huurwoningen op de schop te nemen. Vooral aanpassingen op het gebied van sociale huur en de wildgroei aan regelgeving wat betreft maximale huurprijzen zullen een sterk effect hebben. Zo stelt het IMF dat het aanbod van huurwoningen door minder regelgeving zal toenemen, waardoor de problemen zullen verminderen.

Volgens het IMF wordt het vanwege het grotere aanbod eenvoudiger om een geschikte huurwoning te vinden. Hierdoor hoeft men zich niet in de schulden te steken om zo een koophuis te kunnen bekostigen. Het onderzoek van het IMF richt zich op Nederland, Ierland, Spanje en Denemarken. Opvallend is dat de schuldenlast van Nederlandse huizenbezitters het grootst is, ondanks het feit dat Nederlanders over relatief veel vermogen beschikken. Dit geld is echter vooral te vinden bij gepensioneerden met een lage hypotheek. Veel jongeren die een woning tijdens de hoogtijdagen van de woningmarkt kochten zitten daarentegen met een flinke schuld.

Lees verder op huurwoningen.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Grote kans op junk-status voor Rusland

De Russische minister voor Economie denkt dat er een hoge kans is dat kredietbeoordelaars het oordeel voor Rusland verlagen naar 'junk-status', het laatste niveau voor een bankroet.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Wereldbank bezorgd over wereldeconomie

De internationale economie groeit dit jaar minder sterk dan eerder werd verwacht. In opkomende landen trekt de groei aan, maar in Europa en Japan blijft de economie sputteren.

De Wereldbank schaalde daarin de verwachting voor de groei van de wereldeconomie terug, naar 3 procent in 2015. Eerder werd uitgegaan van een plus van ruim 3 procent. Volgens de economen van de bank blijft de kans op nieuwe tegenvallers bovendien groot.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

Europese Hof keurt opkoopprogramma ECB goed

Het opkoopprogramma van staatsobligaties door de Europese Centrale Bank (ECB) is "in beginsel verenigbaar" met Europese verdragen.

Het opkoopprogramma van staatsobligaties door de Europese Centrale Bank (ECB) is "in beginsel verenigbaar" met Europese verdragen.

Dat zegt advocaat-generaal Pedro Cruz Villalón van het Europese Hof van Justitie woensdagochtend. De conclusie van de advocaat-generaal is niet bindend.

Volgens het Hof was de ECB in de "uitzonderlijke situatie" van de eurocrisis in 2012 niet langer in staat het toevertrouwde monetair beleid "naar behoren" uit te voeren.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs