Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 1926 tot 1930
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

Kunstmatig eiland gaat Europa van stroom voorzien

De Deense elektriciteitsgroep Energinet en zijn Nederlands-Duitse sectorgenoot Tennet hebben van de Europese Commissie de toelating gekregen om op de Doggersbank in de Noordzee een kunstmatig energie-eiland aan te leggen.

De plannen van Energinet en Tennet omvatten de bouw van een windmolenpark en een fotovoltaïsche centrale die aan tachtig miljoen gezinnen elektriciteit zouden moeten leveren.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

Schotten voor de boeg

Al driehonderd jaar zijn Schotland en Engeland onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dus nu de Brexit voor de Schotten aanleiding is om met een onafhankelijkheidsreferendum te komen, ligt enorme verdeeldheid op de loer, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

6 obstakels die jou tegenhouden om rijk te worden

Rijk worden is niet eenvoudig, maar het wordt des te moeilijker wanneer er obstakels in de weg staan. Angst is een van de grootste obstakels. Er zijn verschillende soorten angst die in de weg staan tussen jou en je rijkdom. Zelfs de kleinste angst kan er al voor zorgen dat je niet veel verder geraakt dan een gewone bankrekening.

Ruim daarom deze 6 angsten op en de weg naar rijkdom ligt wagenwijd open.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

Navo: België maakt minste ruimte voor militaire uitgaven

België heeft het voorbije jaar bijna 3,91 miljard euro geïnvesteerd in landsverdediging. Dat betekende een stijging met 0,4 procent tegenover het jaar voordien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

Er loert een crash van de olieprijs om de hoek

Na een periode van relatieve stabiliteit zit het zwarte goud opnieuw in onrustig vaarwater. Verschillende signalen wijzen erop dat de oliekraan opnieuw wagenwijd open gezet kan worden. Een nieuwe vloedgolf aan olie zal de olieprijs fors onder druk zetten. Het dieptepunt van 2016 kan zelfs getest worden volgens sommige analisten.