EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1926 tot 1930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Een demografische tijdbom: in Spanje ontwikkelt zich een ‘Japans scenario’

Spanje staat voor een gelijkaardige demografische tijdbom als Japan. Dat blijkt uit een recent rapport van de OESO. Beide landen hebben een hoge levensverwachting en een laag geboortecijfer.

Japan evolueert naar het door demograaf Nick Eberstadt in 2012 geschetste ‘type van maatschappij dat we enkel kennen uit science-fictionfilms”. Spanje gaat dezelfde kant op.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Man gooit 75 miljoen aan bitcoins weg na klachten van vriendin

Vanwege de alsmaar stijgende koers van de digitale munt bitcoin kan James Howells zich momenteel wel voor zijn kop slaan. In 2013 gooide hij namelijk per ongeluk 7.500 bitcoins weg, nadat zijn vriendin klaagde over de herrie die zijn computer maakte. De inwoner van Wales wil nu een vuilnisbelt afgraven om zijn harde schijf terug te vinden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

BIS, de ‘centrale bank van de centrale bankiers’, waarschuwt voor onheil

Het wereldwijde financiële systeem vertoont een aantal signalen die ook voor de financiële crisis bijna tien jaar geleden werden opgemerkt. De centrale banken moeten dan ook ingrijpen, zodat zware schade kan worden vermeden.

Opgemerkt wordt dat vele investeerders signalen over een mogelijke oververhitting van de financiële markten negeren. Bovendien dreigt de schuldenlast van de consumenten tot een onhoudbaar niveau te stijgen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Venezuela lanceert eigen cryptomunt: de Petro

De socialistische regeringsleider Maduro wil met de introductie van de Petro zijn olierijke maar door crises geteisterde land “naar de 21ste eeuw loodsen”. De Petro is de nieuwste digitale munt, een variant op de bitcoin. Die werd zondag door de Venezolaanse president Nicolás Maduro in een vijf uur durend tv-programma geïntroduceerd. Een wanhoopsdaad, want de nieuwe munt moet de financiële blokkades tegen Venezuela tegengaan.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 11 december 2017

Amerikaanse soldaten blijven in Syrie

Het Amerikaanse leger blijft aanwezig in Syrië, ook nu het land grotendeels bevrijd is van Islamitische Staat. Dat verklaarde een woordvoerder van het Pentagon vorige week tegenover de Wall Street Journal. Er zou nog steeds een terreurdreiging zijn, waardoor de Verenigde Staten het noodzakelijk vinden om troepen aan de grond te houden op het Syrische grondgebied.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs