EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19256 tot 19260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

'Banken wacht nog 44 miljard euro aan boetes'

Europese banken zijn de komende jaren nog zo'n 44 miljard euro kwijt aan boetes en proceskosten. Dat zegt de Amerikaanse bank Morgan Stanley in een rapport over fraudezaken, zoals gesjoemel met rentetarieven en valuta en misleiding bij het verkopen van hypotheekproducten.

Sinds 2009 hebben Europese en Amerikaanse banken al zo'n 195 miljard euro betaald in schikkingen met justitie en toezichthouders. De Rabobank kreeg in 2013 bijvoorbeeld een boete van  774 miljoen euro voor het manipuleren van de LIBOR-rente. En in november moesten vijf banken gezamenlijk  2,6 miljard euro aan boetes betalen voor het beïnvloeden van wisselkoersen.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Fabrikant verhoogt prijs Lada met 9 procent door roebel

De in Rusland populaire Lada wordt vanaf donderdag 9 procent duurder, om de aanhoudend dalende prijs van de roebel te kunnen compenseren.

De in Rusland populaire Lada wordt vanaf donderdag 9 procent duurder, om de aanhoudend dalende prijs van de roebel te kunnen compenseren.

Avtovaz is niet de eerste autofabrikant die zich genoodzaakt ziet zijn prijzen in Rusland te verhogen. Een aantal merken besloot zelfs de verkoop op te schorten, om later hun prijzen aan te passen aan de sterk in waarde gedaalde munt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

"Schandalen kosten banken nog eens 70 miljard dollar"

Europese en Amerikaanse banken zullen de komende twee jaar nog zo'n 70 miljard dollar (59 miljard euro) kwijt zijn aan rechtszaken over schandalen als de fraude met rentetarieven en valutakoersen, het verstrekken van misleidende hypotheken en het negeren van embargo's. Dat stelt de Amerikaanse bank Morgan Stanley in een vandaag uitgebracht rapport.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Duizenden nieuwe Europese banen bij Amazon

Amazon heeft vorig jaar 6000 nieuwe fulltimebanen gecreëerd in Europa om de sterk groeiende vraag van klanten aan te kunnen. Dat maakte de Amerikaanse onlinewinkel vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Lagere olieprijs zet nieuwe druk op roebel: niet fijn voor Rusland

Goedkope olie en een daling van de Russische roebel gaan hand in hand. De sterk van olie en gas afhankelijke Russische economie staat onder druk.

De aanhoudende daling van de olieprijs zette dinsdag weer druk op de waarde van de roebel. De Russische munt zakte daardoor tot het laagste punt ten opzichte van de dollar sinds de vrije val van medio december.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs