EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19261 tot 19265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Bijna 50 procent meer hypotheken aangevraagd in 2014

In 2014 zijn bijna 50 procent meer hypotheken aangevraagd bij het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Het elektronisch platform registreert circa 75 procent van alle hypotheekaanvragen in Nederland.

In december zijn 28.938 hypotheken aangevraagd, een stijging van ruim 50 procent in vergelijking met dezelfde periode in 2013. Ten opzichte van november is het aantal aanvragen met 23 procent gestegen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Veel keuze heeft Griekenland niet gekregen. Argentinië ook niet, trouwens

In de blogsectie van de London School of Economics (LSE) schrijft Paul De Grauwe dat Griekenland vooral nood heeft aan kwijtschelding van schulden. De West- en Noord-Europese entiteiten, zoals de commerciële banken, centrale banken en politieke leiding, zouden de Grieken niet veel keuze hebben gegeven. Ofwel aanvaarden ze de hervormingsvereisten die gepaard zijn gegaan met de reddingsoperatie, ofwel zou de Griekse overheid ten onder zijn gegaan aan de crisis.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Roebel zakt verder weg door aanhoudende dalende olieprijs

De aanhoudende daling van de olieprijs zette dinsdag weer druk op de waarde van de roebel. De Russische munt zakt daardoor tot het laagste punt ten opzichte van de dollar sinds de vrije val van medio december.

In de middaghandel waren ruim 66 roebels nodig om één Amerikaanse dollar te kopen. Aan het begin van de week gingen er 61 roebels in een dollar. Na de nodige interventies sterkte de Russische munt eind vorige maand nog aan tot circa 50 roebel per dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

70 procent meer leegstand winkelpanden sinds 2008

De leegstand van winkelpanden in Vlaanderen is, uitgedrukt in oppervlakte, met zeventig procent toegenomen tussen 2008 en 2014. In totaal staat meer dan 900.000 vierkante meter winkelvloeroppervlakte leeg, zo blijkt uit de vandaag bekendgemaakte resultaten van de interprovinciale studie over detailhandel. De leegstand is vooral toegenomen in de winkelkernen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

S&P dichtbij minnelijke schikking over misleidende ratings in VS

Het ratingbureau Standard and Poor's is dichtbij een minnelijke schikking over zijn foutieve ratings ten tijde van de kredietcrisis van 2008. S&P is door de Amerikaanse autoriteiten voor de rechter gedaagd, maar zou zich nu voor meer dan 1 miljard dollar uitkopen. Dat bericht de krant New York Times vandaag.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs