EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19266 tot 19270 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 21 december 2014

Goud en zilver report (Week 51)

De goudprijs zakte de afgelopen week van €981,41 naar €977,77 per troy ounce (-0,37%) terwijl de zilverkoers van €439,43 naar €422,64 per kilo zakte (-3,82%). Aan het begin van de week gingen de prijzen van beide edelmetalen samen met de olieprijs onderuit, daarna wist goud het koersverlies grotendeels ongedaan te maken. Dat gold niet voor zilver, dat op weekbasis opnieuw een forse daling liet zien.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 21 december 2014

Commodities aan de beterhand in 2015?

Voor beleggers in grondstoffen kan het voorbije 2014 bezwaarlijk een goed jaar genoemd worden, daarvoor gingen te veel grondstoffen onderuit. Sommige analisten hebben al het einde van de supercyclus bij de grondstoffen uitgeroepen, hoewel het waarschijnlijk nog veel te vroeg is om dat te doen. Maar uiteraard kunnen we niet om de realiteit heen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 21 december 2014

Duitse industrie tegen meer Russische sancties

Duitse industriële bedrijven voelen de Russische sancties hard in hun resultaten en waarschuwen voor meer maatregelen.

Duitse industriële bedrijven voelen de Russische sancties hard in hun resultaten en waarschuwen voor meer maatregelen.

Dit blijkt uit interviews in meerdere Duitse kranten met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.

Volker Treier, directeur bij de werkgeversorganisatie voor industrie en commercie (DIHK), waarschuwt in een interview met Bild am Sontag voor de gevaren van een Russische recessie voor de Duitse economie.

Bij Ă©Ă©n op de drie Duitse bedrijven die in Rusland actief zijn worden banen geschrapt, zo blijkt uit een enquĂȘte van de organisatie. Één op de acht bedrijven overweegt uit Rusland te vertrekken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 21 december 2014

‘Landen buiten OPEC moeten minder produceren’

Olieproducerende landen die geen deel uitmaken van oliekartel OPEC moeten hun ,,onverantwoordelijk” hoge productie inperken. Dat zei minister van Energie Suhail Al-Mazrouei van OPEC-lid Verenigde Arabische Emiraten zondag.

Volgens Al-Mazrouei komt de daling van de olieprijzen van de afgelopen weken helemaal op het conto van de landen buiten het kartel. Hij kreeg daarin bijval van olieminister Mohammed al-Sada van Qatar, die aangaf dat consequent 2 miljoen vaten per dag te veel worden geproduceerd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 21 december 2014

Azië kiest voor kernenergie

De olieprijs staat de laatste weken zwaar onder druk. Als stevige netto invoerder van ruwe olie zou je dan verwachten dat de grote Aziatische economieën minder naar alternatieven gaan zoeken. Niets is minder waar. Naast de blik op langere termijn zijn er ook milieu overwegingen die meespelen. De belofte om minder CO2 uit te stoten en daarmee de opwarming van de aarde tegen te gaan, blijft de zoektocht naar schone energie ondersteunen. Kernenergie krijgt daarin een steeds grotere rol op het Aziatisch continent. Zowel in China en India maar ook in Japan mogen we ons aan een opmars van deze gecontesteerde energievorm verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs