EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19286 tot 19290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 november 2014

Opvolger Van Rompuy heeft twee keuzes: violen gelijkstemmen of zien hoe de EU uiteenvalt

Doet Europa wel genoeg om haar economie te redden? Dat is de vraag die de Europese leiders zich moeten stellen op de eerstvolgende vergadering in december. Vorige week zou de uittredende Europese president Herman Van Rompuy nog hebben gewaarschuwd voor het voortbestaan van de Europese Unie (EU). “Zonder  jobs en zonder groei is het Europees idee in gevaar”, citeert The New York Times (NYT) de Belg.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 november 2014

Waarom blijven Amerikaanse aandelen stijgen?

Grote beursgenoteerde bedrijven in de VS hebben geld over en gebruiken dat om massaal aandelen terug te kopen. Daardoor stijgt de winst per aandeel en gaan ook de aandelenkoersen omhoog. Het terugkopen van aandelen verklaart voor een deel waarom de Amerikaanse beursindex het zo goed doet. Natuurlijk helpt ook de lage rente een handje mee.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 november 2014

Kan Draghi Europees herstel overeind houden?

De Verenigde Staten en Europa varen momenteel op een verschillend koerskompas. De Amerikaanse economie doet het duidelijk beter, hoofdzakelijk dankzij de tussenkomst van de Amerikaanse centrale bank. De Europese economie is anderzijds in een sukkelstraatje verzeild geraakt waar ze niet zo makkelijk uit zal raken. De Europese Centrale Bank zal waarschijnlijk bijkomende maatregelen moeten aankondigen om de Europese economie overeind te houden. Kan Draghi Europees herstel overeind houden?, zo luidt de vraag die de financiële markten zich stellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 november 2014

Zilver ALERT: Dit kan het belangrijkste moment in jaren zijn

De geldpers in de Verenigde Staten is nog maar net uitgezet. De economie van Amerika zal zich nog maar moeten bewijzen. Een eventueel vervolg op de afgelopen QE programma’s (en insiders houden daar al rekening mee) zal dan het vertrouwen in kracht van de Amerikaanse economie ernstig kunnen beschadigen en kunnen uitwijzen dat ze echt verslaafd is aan het zeer giftige opkoopbeleid van de Fed. Een nog sterkere reactie van de edelmetalenmarkt zou dan wel eens het gevolg kunnen zijn. Zal de goudprijs inclusief de zilverprijs dan nog te houden zijn?

[...]

Lees verder op Beurs com
Geplaatst op: dinsdag 25 november 2014

Kwaliteit van ons leven hoog maar onhoudbaar

Nederlanders geven het leven dat ze leiden gemiddeld bijna een acht, maar dat rapportcijfer lijkt niet te handhaven.

Nederlanders geven het leven dat ze leiden gemiddeld bijna een acht, maar dat rapportcijfer lijkt niet te handhaven.

We zijn relatief gezond, hebben doorgaans veel vertrouwen in elkaar en zijn tevreden met onze materiële en sociale omstandigheden.

Maar de hoge levensstandaard gaat ten koste van het milieu: ons land stoot relatief veel broeikassen per inwoner uit en gaat onverstandig om met schaarse hulpbronnen.

Dat blijkt uit de derde Monitor Duurzaam Nederland. Die is op verzoek van het kabinet opgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en drie planbureaus van de overheid. Het rapport, dat dinsdag is gepresenteerd, laat zien wat de gevolgen zijn van onze levensstijl, ook en vooral voor de generaties na ons.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs