EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19296 tot 19300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 december 2014

‘Saudi-Arabië grijpt pas in bij olieprijs van $40’

Saudi-Arabië heeft, zoals bekend, aangedrongen op het handhaven van een productie van 30 miljoen vaten olie per dag voor de OPEC. De prijs zou geen verschil maken in deze stelling. CEO van energiebedrijf Breitling Energy laat echter weten hier zijn bedenkingen bij te hebben.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 december 2014

Weer aardbeving Groningen, bij Woudbloem: effect gaswinning voelbaar

Groningen is in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw getroffen door een relatief zware aardbeving.

Groningen is in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw getroffen door een relatief zware aardbeving.

De beving had een kracht van 2,8 op de schaal van Richter. Het epicentrum lag volgens het KNMI in Woudbloem in de gemeente Slochteren.

De aardbeving vond plaats om 3.37 uur op ongeveer 3 kilometer diepte. De oorzaak is de aardgaswinning in Noord-Nederland. Volgens de KNMI was de beving voor Groningse begrippen redelijk zwaar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 december 2014

Wees optimistisch en blij, want de toekomst is begonnen

Alexis Tsipras, de leider van de radicaal linkse oppositiepartij Syriza en grootste kanshebber op het premierschap, sprak maandag, minuten nadat het parlement er ook in de derde stemronde niet in was geslaagd een nieuwe president te verkiezen, van ‘een historische dag voor Griekenland’. Radicaal links werd in Griekenland de voorbije 200 jaar voornamelijk gemarginaliseerd, maar daar komt nu snel een einde aan, aldus Tsipras, die de regering verweet een besparingskoers te hebben gevaren enkel vergelijkbaar met een ‘overval’. De voorbije jaren is een kwart van de Griekse economie gewoon verdwenen, de werkloosheid - vooral bij de jongeren - blijft op een niveau enkel geëvenaard tijdens de Grote Depressie van vorige eeuw.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 30 december 2014

Market Update (30 december 2014)

Beleggers in de rij voor Griekse staatsobligaties, euro zakt naar laagste niveau in twee jaar, opnieuw goud weggehaald uit kluizen NY Fed, olieprijs naar laagste niveau in vijf jaar  en Gazprom wordt volledig eigenaar South Stream gasleiding. 

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 december 2014

Volgens het FD heeft goud weinig te winnen

De inflatieverwachting verdwijnt als sneeuw voor de zon volgens het Financiële Dagblad (FD). De economie van de Verenigde Staten draait weer op volle toeren en analisten verwachten opnieuw weinig van goud als belegging in 2015.

Feit blijft dat goud slechts een bijrol heeft in de vooruitzichten van de grote banken. Maar zouden wij die vooruitzichten als heilig moeten verklaren? Heeft de DNB zijn goud voor niets gerepatrieerd? Kopen China en Rusland voor niets massaal goud op?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs