EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19296 tot 19300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 november 2014

Draghi praat rentes Zuid-Europa verder omlaag

De rentes op Zuid-Europese staatsleningen zijn maandag gedaald tot historisch lage niveaus. 

De rentes op Zuid-Europese staatsleningen zijn maandag gedaald tot historisch lage niveaus. 

Beleggers speculeren erop dat de Europese Centrale Bank (ECB) uiteindelijk ook staatspapier gaat opkopen om de inflatie en economische groei in de eurozone aan te jagen.

ECB-president Mario Draghi zei vrijdag dat de zorgen over de lage inflatie zijn toegenomen. Hij beloofde dat de centrale bank alles in het werk stelt om te voorkomen dat de doelstelling van net geen 2 procent geldontwaarding buiten beeld raakt. Dat werd door de financiële markten opgevat als een voorbode van ingrijpendere maatregelen dan de ECB tot dusver heeft aangekondigd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 24 november 2014

Rusland wil vrijhandelszone met Europese Unie

De Russische minister van Buitenlandse Zaken wil een vrijhandelszone maken tussen de Europese Unie (EU) en de Euraziatische Economische Unie (EEU). Door de vliegramp in Oekraïne kwam Rusland in een kwaad daglicht te staan, maar keer op keer blijkt dat het land juist meer economische samenwerking wil met Europa.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 24 november 2014

Petroplex staat garant voor grote toevoer van olie

Het grootste olieveld in de wereld is momenteel het Ghawar olieveld in Saoedi Arabië. De omvang van dit veld dreigt echter in het niets te verzinken bij het Petroplex veld dat in de Amerikaanse staat Texas werd ontdekt. De omvang van dit veld lijkt alle beschrijvingen te tarten.

Het Ghawar veld is echter over het hoogtepunt heen, het is dan ook al 65 jaar actief. De uitbaters moeten hun uiterste best doen om de oliewinning te verzekeren, ze pompen miljarden liters zeewater in het veld om elke druppel olie te kunnen boven halen. Maar op een bepaald moment zal het toch over en uit zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 november 2014

Wat betekent het terughalen van het Nederlandse goud?

Sinds de geboorte van de ECB komt goud steeds meer terug in the picture. Dat is absoluut GEEN toeval! De affiniteit zal zowel privaat als publiek blijven toenemen. Over die tijd zoekt men aftastend naar de *juiste* nieuwe rol/functie van publieke goudvoorraden. Niet in het minst omdat het foute Westerse economisch systeem aan het falen is.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 24 november 2014

Centrale Bank Zwitserland vreest goudramp bij referendum

Zwitsers mogen stemmen over hun eigen goud.  Dat kan verkeerd uitpakken, zo vreest de centrale bank van het land.

Zwitsers mogen stemmen over hun eigen goud.  Dat kan verkeerd uitpakken, zo vreest de centrale bank van het land.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs